Tak budu rád, když mi nějak poradíte.
3870X2
Moderátor: morke
- scotty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
3870X2
Cus, potřeboval bych poradit s chlazením mé 3870X2, mám pokoj v podkrví, tak dostává(m) dost zabrat. 9tkč do vodníka ochotnej invetovat nejsem a jediný na co jsem se vzduchem narazil, tak je toto http://www.flickr.com/photos/maudite/24 ... 024948882/ jediná chybka, tak že se jeden musí ohnout směrem nahoru.
a ještě k tomu 1200 za jeden, to ju radši za 3 prodám a koupím 4870+ accelero. Ještě jsem viděl, že tam někdona pctf dával dva zalmany, ale nemůžu to najít a ještě k tomu je nějak vořezával..
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tam je problém v tom, že mezi dvěma gpu je jedna součástka co má, pokud není retail chladič nebo vodníka teplotu přes 100C během chvíle a pokud se dostane výše, tak ti resetne ovladač neboli obrazovku a bude ti to tak dělat dokolečka, proto se taky nikdy vlastně neobjevily nejspíš chladiče na X2ku, protože by bylo problematické to uchladit, ty zalmany tam můžeš narvat, ale musíš někde žebrování odřezat, jinak se to tam smolí do napájecího konektoru na grafice. Radši tu kartu prodej, to bude nejlepší a vezmi 4870 
- scotty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- patap
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- scotty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: