nebo nema nekdo skusenosti s touto skrini?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35298
Moderátor: L4mka

u 570 je to o necem jinym, ale stejne si mylsim, ze ma aurora spatne vyresenej kos na disky, k ostatnim komponentam neprojde temer zadnej vzduch, protoze zustane v kosi.. to bych videl jako hlavni problem.tnema píše:Já ti jen řeknu že jsme přecházel z bigtoweru AOpen H700C (chieftecy sou to stejný) na Auroru 570.
Co mě k tomu vedlo? Hlavně kvalitní proudění vzduchu uvnitř, chieftec aopen apod maj jen 80mm, musíš vyřezat otvory abys dopředu dostal 120mm
(to jsem dělal i já). Ale stejně nej problém je teplo dostat ven, a to měl aopen "jen" 2*80 vzadu a s tím nic neuděláš, řezat bočnici se mi nechtělo,
ted s aurorou tj pohádka. Krom toho i místa kolem mobo je neskutečně moc.
Čili já doporučuji.

nej problém je dostat teplý vzduch ven ze skříně, ten 1*120mm in se stará o hdd, a né dostat studený dovnitř, tak jsem to myslel, a to aurora plní na jedničku.tx3rf píše:..

samozrejme, v aurore s teplym vzduchem neni problem, je tam dokonce takovej podtlak, ze kdyz prilozis papir k ty perforaci na bocnici, tak ho to tam urzi, coz o necem svedci, ale novy chiefove maj 120mm vetrak vzadu + zdroj + na hore, takze tam o odvod tepla nouze neni, pak uz spis zalezi na tom, jakej je celkovej design a prostor mezi zdrojem a MB, to uz je individualni vyber, v levnejsich skrinich bych nesel prave pod uroven chieftecu u kterejch si ale myslim, ze zpracovanim mirej mnohem vejs a nedaj se srovnavat s nalestenejma stylovkama typu TT do dvou tisic korun.tnema píše:nej problém je dostat teplý vzduch ven ze skříně, ten 1*120mm in se stará o hdd, a né dostat studený dovnitř, tak jsem to myslel, a to aurora plní na jedničku.
Jinak v předcházející skříni bylo fakt pekelně málo místa, při manipulaci někdy fakt děs,
"BS" chieftecy apod neber v potaz vůbec.

Mna zaujal Lancool K12, ale:Blue Storm píše://EDIT:ještě mě trochu zaujal Lancool K1