TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy
Moderátor: Baneshee
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jedenoznacne OOO 1.31 a pak sem tam mel spousta mensich modu, ale ten OOO je spise takovej datadisk nez modWalker píše:Jakej mod byste mi doporucili? Proc a co je na nem nejlepsi?
mrkni sem http://oblivion.bonusweb.cz/
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- spike18
- Černá karta

-
- Sephiroth
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problém se Staff of Sheagorath
Mám problém s úkolem "Symbol vlády" (Shivering Isles). Mám předmět Eye of Ciirta, ale nemohu získat druhý předmět - Branch of Milchar. Jsem ve správné místnosti, kde je strom a obelisk (standing stone), toho se dotknu, ale nic se nestane. Podle návodu se má objevit můj dvojník, které ho mám porazit. Ale nic. Díky za radu
Core2 Duo E6750 2,66GHz; GIGABYTE P35-DS3P P35 s775; 4x1GB DDR2 800MHz CL5 Transcend; Gibabyte GTX280 1GB; SoundBlaster Audigy SE; 320 GB SATA II 16 MB Seagate; Cooler Master eXtreme Plus 650W; repro Logitech X230; keyboard Logitech Wave Corded; mouse Logitech MX518; Tablet Wacom Bamboo
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no ja sem si tahl ooo mod 1.30 a nacapl serm ho do oblivion a pak sem tam nacpal jeste ooo1.31 spsutim hru ....strazny byl pruhledny ....v inventari chybeji obrazky potionu .penez a vseho mozneho ..... nevim asi sem udelal neco spatneslaava píše:a mas tam skutecne ooo mod? nebo xxx mod?sry, ale tohle slysim poprvy a docela mne to pobavilo
- chovo
- Začátečník

Ja som na tom podobne, dal som tam ooo1.31, nevidim obrazky niektorych veci, z nepriatelov vidim vacsinou iba hlavu a pripadne ruku (nohu) a miesto niektorych mam iba pobiehajuci farebny kvader.no ja sem si tahl ooo mod 1.30 a nacapl serm ho do oblivion a pak sem tam nacpal jeste ooo1.31 spsutim hru ....strazny byl pruhledny ....v inventari chybeji obrazky potionu .penez a vseho mozneho ..... nevim asi sem udelal neco spatne
Inak tie polonahe zeny budu asi amazonky
edit: par stranok dozadu som cital, ze po nainstalovani ooo modu treba zacat hrat od zaciatku. Nemoze mi to blbnut preto, ze som pokracoval dalej v povodnej hre (som lvl 12)?
CPU: AMD FX-8350 + NOCTUA NH-C14 MB: ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 RAM: A-Data 2x4GB 2133MHz CL10 XPG Series GPU: ASUS R9 280X-DC2T-3GD5 HDD: Intel 330 180GB + OCZ Vertex2 60GB + WD 640GB AAKS + Samsung 500GB + WD CB 1000GB sound: SB X-Fi Titanium DVD-RW: LG GH22NP20 case: CM Stacker 831 + 4x NOCTUA NF-P12 PSU: Corsair RM650 keyboard: Logitech G15 v.2 mouse: Logitech G500 + Razer eXactMat display: LG W2452T ntb: ASUS P31J
- shadow
- Středně pokročilý

- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
zdar, najde se tu nekdo kdo hraje oblivion na vistach 64bit i s datadiskama ? potreboval bych jestli by byl tak hodnej a kdyztak mi do pm napsal kde jsou v registrech isntalacni informace, resp. InstallPath, na XPckach jsem to mel v textaku, ale u vist to nefunguje, je to trochu jiny ty cesty....dik
- Hlavson
- Začátečník

- Icy_DeaD
- Černá karta

-
- barco
- Středně pokročilý

- Logue
- Začátečník

Re: TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy
Caute,
Hram Oblivion, som v queste kde sa mam stretnut v stokach pod hlavnym mestom s clemom Mythic Dawn kultu a ziskat stvrtu knihu z nejakej serie. Ale moj spolocnik Baurus sa zasekne a nechce sa pohnut dalej. Neviete co s tym ? Nainstaloval som patch 1,2.
Hram Oblivion, som v queste kde sa mam stretnut v stokach pod hlavnym mestom s clemom Mythic Dawn kultu a ziskat stvrtu knihu z nejakej serie. Ale moj spolocnik Baurus sa zasekne a nechce sa pohnut dalej. Neviete co s tym ? Nainstaloval som patch 1,2.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zkusit dřívější save... nebo Quick Save/Load mi taky někdy pomohl..
- Logue
- Začátečník

Raz to pomohlo, ale to je o nicom ked su tam taketo bugy.Still.Lord píše:Zkusit dřívější save... nebo Quick Save/Load mi taky někdy pomohl..
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak základní chyba je nenainstalovat neoficiální patche.... Taky jem o nich ale nevěděl