TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

no dobry tak sem ho nakonec urubal fireballem, ale nahnal sem ho an jednu tu hlidku an koni....ta hlaidka chcipla ikdyz ho rezal dobre.....narval sem do nej asi 50 sipu z luku...nekolik ran mecem a palcatem..nekolik fireballu..a on proste ne a ne chcipnout....a nakonec teda chcip smejd....
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Jakej mod byste mi doporucili? Proc a co je na nem nejlepsi? :)
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Walker píše:Jakej mod byste mi doporucili? Proc a co je na nem nejlepsi? :)
Jedenoznacne OOO 1.31 a pak sem tam mel spousta mensich modu, ale ten OOO je spise takovej datadisk nez mod :)

mrkni sem http://oblivion.bonusweb.cz/
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

kdyz jsme u toho ooo modu ...... cece hned na zacatku v tom vezeni ...jat am prijdou ty 2 strazny ten kral bo co a ta zanska tak ja ji tam ma jen v kalhotkach a podprde ....nemnelea by mit jeste neco na sobe ? nebo to tak am bejt ?
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

a mas tam skutecne ooo mod? nebo xxx mod? :lol: sry, ale tohle slysim poprvy a docela mne to pobavilo :oops:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
spike18
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od spike18 »

mozna nejaka chyba v radiant Ai ;)
Sephiroth
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém se Staff of Sheagorath

Příspěvek od Sephiroth »

Mám problém s úkolem "Symbol vlády" (Shivering Isles). Mám předmět Eye of Ciirta, ale nemohu získat druhý předmět - Branch of Milchar. Jsem ve správné místnosti, kde je strom a obelisk (standing stone), toho se dotknu, ale nic se nestane. Podle návodu se má objevit můj dvojník, které ho mám porazit. Ale nic. Díky za radu
Core2 Duo E6750 2,66GHz; GIGABYTE P35-DS3P P35 s775; 4x1GB DDR2 800MHz CL5 Transcend; Gibabyte GTX280 1GB; SoundBlaster Audigy SE; 320 GB SATA II 16 MB Seagate; Cooler Master eXtreme Plus 650W; repro Logitech X230; keyboard Logitech Wave Corded; mouse Logitech MX518; Tablet Wacom Bamboo
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

slaava píše:a mas tam skutecne ooo mod? nebo xxx mod? :lol: sry, ale tohle slysim poprvy a docela mne to pobavilo :oops:
no ja sem si tahl ooo mod 1.30 a nacapl serm ho do oblivion a pak sem tam nacpal jeste ooo1.31 spsutim hru ....strazny byl pruhledny ....v inventari chybeji obrazky potionu .penez a vseho mozneho ..... nevim asi sem udelal neco spatne
chovo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chovo »

no ja sem si tahl ooo mod 1.30 a nacapl serm ho do oblivion a pak sem tam nacpal jeste ooo1.31 spsutim hru ....strazny byl pruhledny ....v inventari chybeji obrazky potionu .penez a vseho mozneho ..... nevim asi sem udelal neco spatne
Ja som na tom podobne, dal som tam ooo1.31, nevidim obrazky niektorych veci, z nepriatelov vidim vacsinou iba hlavu a pripadne ruku (nohu) a miesto niektorych mam iba pobiehajuci farebny kvader.

Inak tie polonahe zeny budu asi amazonky :-D .

edit: par stranok dozadu som cital, ze po nainstalovani ooo modu treba zacat hrat od zaciatku. Nemoze mi to blbnut preto, ze som pokracoval dalej v povodnej hre (som lvl 12)?
CPU: AMD FX-8350 + NOCTUA NH-C14 MB: ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 RAM: A-Data 2x4GB 2133MHz CL10 XPG Series GPU: ASUS R9 280X-DC2T-3GD5 HDD: Intel 330 180GB + OCZ Vertex2 60GB + WD 640GB AAKS + Samsung 500GB + WD CB 1000GB sound: SB X-Fi Titanium DVD-RW: LG GH22NP20 case: CM Stacker 831 + 4x NOCTUA NF-P12 PSU: Corsair RM650 keyboard: Logitech G15 v.2 mouse: Logitech G500 + Razer eXactMat display: LG W2452T ntb: ASUS P31J
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tak jsem dohrál Shivering Isles , k mému překvapení byl main quest docela krátkej a side questy na poměry Oblivionu za moc nestojí, takže myslím, že to byla na delší dobu má poslední zastávka ve světě Elder Scrolls (až do vydání TES V). Rád se tam zase vrátím :)
show must go on..
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

/*spoiler*/

Nasel jsem amulet, Martin se promenil v draka a zabil demona. To je konec hlavni dejove linie? Vzdyt by to slo za 4 hodinky dohrat.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

zdar, najde se tu nekdo kdo hraje oblivion na vistach 64bit i s datadiskama ? potreboval bych jestli by byl tak hodnej a kdyztak mi do pm napsal kde jsou v registrech isntalacni informace, resp. InstallPath, na XPckach jsem to mel v textaku, ale u vist to nefunguje, je to trochu jiny ty cesty....dik
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Spíš by mě zajímalo AA. Nejde mi zapnout na 8800GTS512 a na kámošově 4870 taky ne :-( Nějaký rady ?
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

WoiTa píše:/*spoiler*/

Nasel jsem amulet, Martin se promenil v draka a zabil demona. To je konec hlavni dejove linie? Vzdyt by to slo za 4 hodinky dohrat.
a co bys chtel :D morrowind sel dohrat za 15 minut xD
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Hlavson píše:Spíš by mě zajímalo AA. Nejde mi zapnout na 8800GTS512 a na kámošově 4870 taky ne :-( Nějaký rady ?
Zapni ho v nVidia control panel / Catalyst control center, nie v hernom nastavení ;-)
.
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

To jsem samozřejmě zkoušel. Bezúspěšně :-( :-(
Obrázek
Obrázek
Logue
Začátečník
Začátečník

Re: TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy

Příspěvek od Logue »

Caute,

Hram Oblivion, som v queste kde sa mam stretnut v stokach pod hlavnym mestom s clemom Mythic Dawn kultu a ziskat stvrtu knihu z nejakej serie. Ale moj spolocnik Baurus sa zasekne a nechce sa pohnut dalej. Neviete co s tym ? Nainstaloval som patch 1,2.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Zkusit dřívější save... nebo Quick Save/Load mi taky někdy pomohl..
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Still.Lord píše:Zkusit dřívější save... nebo Quick Save/Load mi taky někdy pomohl..
Raz to pomohlo, ale to je o nicom ked su tam taketo bugy.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Tak základní chyba je nenainstalovat neoficiální patche.... Taky jem o nich ale nevěděl 8)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“