porovnani v media playeru mi staci mit hlasitost na 40% a u poslechu radia nebo TV 100% aby to hralo stejne nahlas...
Nevite kde by mohl byt problem??? je to normalni nebo je u me naka chyba??? diky za rady

Jak jsi dopadl s tema ovladacema...???JirkaH píše:Tak jsem tomuto problému věnoval opět nějaký čas. Zjištění jsou neradostná.
Hlasitost analogového audio výstupu TV karty je minimálně 12dB pod normální úrovní. Odhad pochází z ekvalizéru Winampu. Co je ovšem mnohem horší je skutečnost, že FM tuner bez ohledu na nastavení na příslušné kartě hraje mono, zvuk je pěkně placatý. Takže jdu shánět starší ovladače a PVR2, uvidíme, jak to dopadne.

moc dikyJirkaH píše:Jak jsem dopadl - karta jak jsem řekl putovala na reklamaci, sám jsem zvědav. A samo že napíšu, jak jsem dopadl.

pak dej vedet jak si dopadlJirkaH píše:Podle mých zjištění na jiných fórech má s touto kartou problémy dost lidí. Cosi se Leadteku nepovedlo. Uvidím jak dopadne reklamace.

a radio ti hraje jak?? me jde analog TV dobre ale radio je tlumenycolaczech píše:Taky mám u analogového příjmu problém z tlumeným zvukem ,ale když to přepnu na digitál tak to hraje docela dobře.Škoda že chytám dígitální příjem pouze z Rakouska, tady si budu muset ještě počkat.

to me hraje radio o neco hur nez analog TV.... teda jak kery stanice nejlip hraje Fajn Radio a nejhur Bonton radiocolaczech píše:radio hraje přibližně stejně jako analog TV