LeadTek DTV2000H

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Devil...
Začátečník
Začátečník

LeadTek DTV2000H

Příspěvek od Devil... »

Ahoj mam dotazek mam tuto TV kartu a beha krasne..ale prijde mi ze zvuk jak u TV i Radia je takovy tlumeny a to mam vse na max...

porovnani v media playeru mi staci mit hlasitost na 40% a u poslechu radia nebo TV 100% aby to hralo stejne nahlas...

Nevite kde by mohl byt problem??? je to normalni nebo je u me naka chyba??? diky za rady :)
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Leadtel Winfast DTV2000H

Příspěvek od JirkaH »

Tuto kartu mám nově v PC také, tvoji zkušenost plně potvrzuji. Já jsem kartu již jednou reklamoval, nová dělá totéž. Takže kdo by věděl, jak zesílit zvuk vycházející přímo z TV karty, prosím pište!
Aktuálně to provozuji tak, že na onboard zvukovce Realtek mám všechno naplno s výjimkou wave, které mám stažené skoro na nulu a hlasitost reproduktorů mám na 3/4. Takto to ovšem trvale nepůjde, reproduktory začínají šumět.
Mimochodem, TV karta Leadtek Winfast PVR2000 dává na výstupu minimálně 2* silnější signál, hlasitost reproduktorů jsem měl mezi 1/4-1/3.
Pinďoureček
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pinďoureček »

Stejný problém v kombinaci s X-Fi. Radio mi přijde na max. hlasitost nízké, takže kroutím na reprákách :lol:
7800X3D CO-30/PBO2 | Noctua NH-D15 ChBl | ASUS ROG B650E-F 1807 | 64GB Kingston Beast 6000 @CL30 | 2TB Samsung 990 Pro | MSI Suprim RTX 4080 0.925/2670 | Seasonic Vertex 850 | Fractal Torrent white | Legion 5 Pro i5-12500H, 16GB, RTX 3060 0.825/1800 | Logitech MX Keys | Logitech G305 | Synology DS220+ 2x4TB Evo 870 | PS5 Digital | LG OLED65C9 | OLED48CX
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Tak jsem tomuto problému věnoval opět nějaký čas. Zjištění jsou neradostná.
Hlasitost analogového audio výstupu TV karty je minimálně 12dB pod normální úrovní. Odhad pochází z ekvalizéru Winampu. Co je ovšem mnohem horší je skutečnost, že FM tuner bez ohledu na nastavení na příslušné kartě hraje mono, zvuk je pěkně placatý. Takže jdu shánět starší ovladače a PVR2, uvidíme, jak to dopadne.
Devil...
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Devil... »

JirkaH píše:Tak jsem tomuto problému věnoval opět nějaký čas. Zjištění jsou neradostná.
Hlasitost analogového audio výstupu TV karty je minimálně 12dB pod normální úrovní. Odhad pochází z ekvalizéru Winampu. Co je ovšem mnohem horší je skutečnost, že FM tuner bez ohledu na nastavení na příslušné kartě hraje mono, zvuk je pěkně placatý. Takže jdu shánět starší ovladače a PVR2, uvidíme, jak to dopadne.
Jak jsi dopadl s tema ovladacema...???

Podarilo se vam nekomu z toho dostat normalni cisty zvuk?? a ne nic tlumeneho???
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: LeadTek DTV2000H

Příspěvek od JirkaH »

Jak jsem dopadl - karta jak jsem řekl putovala na reklamaci, sám jsem zvědav. A samo že napíšu, jak jsem dopadl.
Devil...
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Devil... »

JirkaH píše:Jak jsem dopadl - karta jak jsem řekl putovala na reklamaci, sám jsem zvědav. A samo že napíšu, jak jsem dopadl.
moc diky :-)

ja jsem zkusim nove ovladace novy PVR2 aktualni a nic nic stale stejnee takovy tlumeny divny zvuk radia...
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Podle mých zjištění na jiných fórech má s touto kartou problémy dost lidí. Cosi se Leadteku nepovedlo. Uvidím jak dopadne reklamace.
Devil...
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Devil... »

JirkaH píše:Podle mých zjištění na jiných fórech má s touto kartou problémy dost lidí. Cosi se Leadteku nepovedlo. Uvidím jak dopadne reklamace.
pak dej vedet jak si dopadl
colaczech
Nováček
Nováček

Příspěvek od colaczech »

Taky mám u analogového příjmu problém z tlumeným zvukem ,ale když to přepnu na digitál tak to hraje docela dobře.Škoda že chytám dígitální příjem pouze z Rakouska, tady si budu muset ještě počkat.
Devil...
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Devil... »

colaczech píše:Taky mám u analogového příjmu problém z tlumeným zvukem ,ale když to přepnu na digitál tak to hraje docela dobře.Škoda že chytám dígitální příjem pouze z Rakouska, tady si budu muset ještě počkat.
a radio ti hraje jak?? me jde analog TV dobre ale radio je tlumeny
colaczech
Nováček
Nováček

Příspěvek od colaczech »

radio hraje přibližně stejně jako analog TV
Devil...
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Devil... »

colaczech píše:radio hraje přibližně stejně jako analog TV
to me hraje radio o neco hur nez analog TV.... teda jak kery stanice nejlip hraje Fajn Radio a nejhur Bonton radio
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Vydržme do 14.8., to je termín na vyřízení reklamace. Sám jsem nesmírně zvědav.
Já používám pouze FM+DVB-T a kombinace TV2000XP Expert(dříve PVR2000) a DTV1000T chodí s nainstalovaným PVR2 dobře. Dálkové ovládání jsem nezkoušel, nepoužívám ho.
V minulosti jsem zjistil, že pokud bych chtěl i analog TV na této kombinaci, pak lze nainstalovat WinFast PVR(asi poslední dostupnou verzi) pro analogovou TV a přes nainstalovat PVR2 pro digitál. Oboje chodilo dobře. Dálkové ovládání jsem nezkoušel, tady bych čekal velké problémy.
Nějaké ovladače i různé verze PVR(2) jsou třeba i tady ftp://www.leadtek.nl/
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Právě jsem se vrátil z CZC - reklamace byla uznána a mám novou kartu. Karta je opět verze "J", starší "I" se již asi nevyrábí. Dle nalepeného štítku byla karta vyrobena 31.5.2008, na rozdíl od původní revize "A" je tato revize "C". Jak bude chodit se tedy teprve ukáže. Až zjistím, samo že napíši. Držte mi palce.
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

No nevím, mě všechno hraje krásně nahlas...

Leadtek DTV2000H

+

Asus Commando (integrovaná zvukovka)
Wannabe dickface... :]
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Jaké provedení karty máš - verzi "I" nebo "J" ?
A jakou revizi karty? A, B, C ... ?
Já jsem se k testům té vyreklamované zatím nedostal, snad v druhé polovině příštího týdne.
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Vědět, kde to zjistím tak to napíšu.. :)
Wannabe dickface... :]
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Co to je verze "I" a "J" je dobře vidět zde http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/ove ... nameid=252, a ta písmena "A" v malém bílém obdélníčku jsou označení revize.
Já jsem stihnul začít testovat vyreklamovanou kartu(verze J revize C), ne na svém kompu, ale na zbytcích toho, co jsem měl předtím, tj. Epox 8RDA6+Pro, AMD Barton 2500+, 1GB RAM 2,5-3-3-11, IDE HDD Hitachi 120GB, GK-GF7800GS.
První výsledek - hlasitost analogového výstupu FM tuneru je v pořádku, přepínání mono-stereo mám pocit, že opět nefunguje, ale zvuk mi až tak placatý nepřipadá. Chce po pořádné reproduktory a ne chrchlátka, co mám momentálně připojené.
Jak funguje analogová TV nevím, nemám anténu, DVB-T část karty i na tyčku Technisat DVB-T DigiFlex TT1 - pokojová pasivní anténa chodí slušně.
Další informace až je zjistím.
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Analogová část TV tuneru funguje dobře, mám pocit, že zvuk je o něco silnější než z FM tuneru.
Testováno na sestavě viz výše, WinXPSP2+záplaty(ne všechny), drivery 4.0.112.3223 z 23.10.2007 a WinFast PVR2 2.0.3.7 (verze 2.0.3.10 se jevila jako nestabilní).
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“