problem s novym pocitacem
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
problem s novym pocitacem
Poridil jsem si novy pc
Procesor E8400
z.deska EP35-DS4
Zdroj 500W fotron2
grafiku gigabyte 4850
disk 320GB SG,500GB WD,640GB samsung
ramm 2GB a-data
po nainstalovani win XP se mi zahadne zacal sekat pocitac a vytuhavat.Vsiml jsem si kdyz jsem vytahl sitovy kabel tak to okamzite zacal se trhat cely pocitac takze jsem sitovku odinstaloval a bylo na chvily po problemu jakmile si ji pocitac zacal hledat ovladac sam tak jsem to vyresil zakazanim v biose.Dalsi vec pri zapnuti orthose ktery bezi asi tak 1,5 minut pocitac vytuhne a neda se snim nic delat.Dalsi problem je se zvukarnou integrovanou ktera mi vubec nedetekuje zadni repra takze vubec nehraji (logitech Z-5500 ).Prosim o radu
Procesor E8400
z.deska EP35-DS4
Zdroj 500W fotron2
grafiku gigabyte 4850
disk 320GB SG,500GB WD,640GB samsung
ramm 2GB a-data
po nainstalovani win XP se mi zahadne zacal sekat pocitac a vytuhavat.Vsiml jsem si kdyz jsem vytahl sitovy kabel tak to okamzite zacal se trhat cely pocitac takze jsem sitovku odinstaloval a bylo na chvily po problemu jakmile si ji pocitac zacal hledat ovladac sam tak jsem to vyresil zakazanim v biose.Dalsi vec pri zapnuti orthose ktery bezi asi tak 1,5 minut pocitac vytuhne a neda se snim nic delat.Dalsi problem je se zvukarnou integrovanou ktera mi vubec nedetekuje zadni repra takze vubec nehraji (logitech Z-5500 ).Prosim o radu
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: problem s novym pocitacem
ted jsem hral COD4+prime95 hra vytuhla po 3 minutach prosik nevite cos stim by mohlo byt.Zkousel jsem trochu taktovat dal jsem 450x9 4Ghz pameti 5,5,5,15 +0,20 a na procesor jsem dal 1,40V a ani to nenajelo do widli
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
i pri defaultu 333x9 napeti nastaveno na default ramky na auto vse + 0,20 pridano tak pri orthosu hned to vytuhne chtel bych radu co bych mel reklamovat procesor nebo desku i grafika se dost zahriva ale asi to vidim na desku s procesorem ani na default to neprojde orthosem tak uz nevim
- RiCK
- Začátečník

Grafikou a processorom to asi nebude. Podla mna na vine bude maticna jelikoz mas problemy aj so zvukarnou a zvukarna je na desce
ja bych sel reklamovat maticnu desku 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Stano K.
- Středně pokročilý

Teploty sú v poriadku?
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
praveze box ani se nezahraje orthos neprobehne ani 3 minuty a vytuhneto vidim to na reklamaci desky a procesoru a jeste otazka kdyz jsem to kupoval v tsbohemii ve zline osobne mam pravo na vraceni penez nebo by mi mohli vymenit desky za inou i s procesorem pac jak jsem dostal desku tak u toho byl potrhany manual a rekl bych ze tu desku nekdo predemnou uz nekdo mel.Jsem tam byl vcera a pry my nic vymenit nemuzou jen vyreklamovat dekuji za odpoved.
- facility
- Začátečník

-
Moze to byt cokolvek...
-skus pameti "a-data" jednu vyber a"v singlu" odskusaj potom druhu...
-prejdi kabely+napajanie komponentov...
-aky mas bios ??je uz novsi co opravuje chyby+kompaktibilitu ...pozri stranky vyrobcu ...
-jak to vypada s driverami otestuj ...http://dup.xpctools.com/
a podla cisla Verze vygogli...
-skus pameti "a-data" jednu vyber a"v singlu" odskusaj potom druhu...
-prejdi kabely+napajanie komponentov...
-aky mas bios ??je uz novsi co opravuje chyby+kompaktibilitu ...pozri stranky vyrobcu ...
-jak to vypada s driverami otestuj ...http://dup.xpctools.com/
a podla cisla Verze vygogli...
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ramky jsem odzkousel v bratrovem pc v poho,bios nejnovejsi na ep35-DS4 F4,kabely vsechny zapojeny jak maji byt,jen mam strach jestli tu sestavu utahne ten 500W zdroj forton je to myslim kvalitni zdroj tak by mel jed v poradku.
- facility
- Začátečník

-
k tej zvukarni.... mam drivery realtek 5.10.0.5559 a vpohode.....
Na MB je to v slote "HDAudio" + na Case.
Na MB je to v slote "HDAudio" + na Case.
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
- traxiiik
- Mírně pokročilý

500W Forton stačí ...J4REK píše:ramky jsem odzkousel v bratrovem pc v poho,bios nejnovejsi na ep35-DS4 F4,kabely vsechny zapojeny jak maji byt,jen mam strach jestli tu sestavu utahne ten 500W zdroj forton je to myslim kvalitni zdroj tak by mel jed v poradku.
Nejspíš to bude deska
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
Na teploty CPU se podívej na CoreTempJ4REK píše:...
Pokud to bude OK, tak je problém v základní desce, nebo neumíš nainstalovat ovladače od zvukovky a sítovky, případně chipsetu.
...
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ale je zajimave kdyz hraji COD4 2 hodiny na max detaily,crysis atd rozbaluji HDD film ve winraru tak nic vsechno probehne v poradku jakmile zapnu orthos nebo pretaktuju procak na 3,4Ghz tak to okamzite vytuhne treba nestacilo by nekde pridat napeti mam tamsede na normal v biosu nastaveno a v zakladu na procak je nejak 1,225 coz se mi zda cost malo.Kolik bych mel nastavit na nem kdyz bych ho chtel na 3,6Ghz 400x9 voltaze.
- RiCK
- Začátečník

A co chladic CPU? Ak mas origo BOX, tak bych skusil nejaky iny vykonnejsi 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46649 tento tam mam a normalu teploty 40C pri zatezi 55-63C mam to na default tu frekvence takze 3Ghz
- RiCK
- Začátečník

Tak to je deskou
skus ju reklamovat
- Kocur8
- Začátečník

no 63°C je bych řekl docela dost skus procesor podtaktovat jestli to bude dělat to samé
- olafnikov
- Žlutá karta Bazar

-
63 je nic... taky bych to typl na základovku... S něma jsou nejčastější problémy 
- Kocur8
- Začátečník

pro intel je mysli doporučene 65 ale pokud má těch 63 třeba jen při zaplem orthosu nebo co to ma tzak při zaplem orthosu a CoD 2 myslím že bude teplota ještě vyšší ten chladič není zase tak silný skusil bych podtaktovat co by to dělalo