Oblivion vs. Mass efect

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Oblivion vs. Mass efect

Příspěvek od hypnotic666 »

čeština by měla být v pohodě, datadisky nevím, nemám je a OOO mi fungoval v pohodě, jen se může stát, že bude způsobovat pád v kombinaci s nějakým dalším addonem. (OOO jsou vlastně addony pohromadě, takže je možné, že když nějaký přidáš, tak to může blbonout). Já jsem k němu používal ještě addon na úpravu inventáře na ten z morrowindu a bágl pro koně a bez problému...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

dohral jsem arenu, skoro dohral jsem daggerfall (uz presne nevim), dohral jsem morrowind (vsude sef mage a fighter guild), ale na oblivion jsem fakt uz nemel sily (pote co sem se stal sefem dark brotherhoodu jsem toho nechal a zahodil do supliku) -> ty same skilly, ty same zbrane, ta sama kouzla jen s mene bugy a v hezci grafice

pokud NPC je neustale stejna vyzva tak proc levelovani? to uz muzu rovnou resit jen vybavou jako treba ve STALKERovi

ono mozna je to tim cim jsem starsi tim mene jsem ochoten travit hranim a delat neco poctvrte dokola me neba (i mass effect jsem dohral jen trikrat :) )

oblivion ma sve kvality pro nekoho pro koho je to prvni hra v serii nebo je RPG silenec, coz treba ja driv byl jinak bych asi tezko skoro 10 let nehral DnD a nemel vsechny stary hry od SSI (vyhodna koupe v usa za par babek), ale oblivion byl proste nuda.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

No jo, je to prostě věc názoru a osobního vkusu. Někoho bavil, někoho ne..

Já bych zase nehrál 3x Mass Effect :) Mně stačil jednou, ale zase pořádně 8)
show must go on..
teldah
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od teldah »

riXo_svk píše:
Delgar píše:Mám pár dotzů ohledně OOO:

1)poběží mi s nim cestina?
2)bude fungovat i kdyz budu mit oba dva datadisky?
3)jsou s nim nejake problemy?
1-poběží +je čeština i na OOO
2-bude mám to tak nainstalovany
3-některé pluginy jsou konfliktní
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“