Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli KOLEM nového fóra
Teda pokud chapu dobre funkci blog, tak je to bomba. Pokud se lidi nauci sve tipy postovat do blogu, tak to bude prehledne, pujde to dobre hledat (na googlu) atd. Proste idelani zapisnik pro vsechny, co nechteji postovat na svuj blog/nemaji blog a chteli by psat sve tipy. Velice chvalim
Akorat uz asi 3 tydny cekam na zvyseni hodnoceni, ale asi se ozvu az budu pres 1k
ad: chtelo by to odkaz na blogy v profilech/pod podpisem. da se tam dostat jinak nez primo blog
ad2: http://pctforum.tyden.cz/blog.php?u=1039&b=2 The plugin template file is missing. Asi to neni komplet nainstalovany, tak se do toho nebudu michat
Akorat uz asi 3 tydny cekam na zvyseni hodnoceni, ale asi se ozvu az budu pres 1k
ad: chtelo by to odkaz na blogy v profilech/pod podpisem. da se tam dostat jinak nez primo blog
ad2: http://pctforum.tyden.cz/blog.php?u=1039&b=2 The plugin template file is missing. Asi to neni komplet nainstalovany, tak se do toho nebudu michat
Naposledy upravil(a) IkE Blaster dne pon 28. črc 2008, 23:19, celkem upraveno 2 x.
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
já to nadhodil jako nápad co jsem v daném okamžiku dostal, přiznávám že bez promyšlení implementaceTeuzz píše:Pokud by to bylo treba pomoci jQuery, tak stopro, jinak by to byl zasah do modulu a proto se nasazovalo nove forum - aby to nestalo na bastlu...
//edit: další moc hezká věc ty blogy... jen u postů ten odkaz vypadá divně
šlo by předělat naUživatelský Blog: Zobrazit
Blog (1)
nebo rovnouUživatelský Blog:
Zobrazit Blog (1)
//edit: i když je to asi na seznamu tak by přišlo vhod totéž pro datum registrace účtu, tj. zkrátit na jednu řádku (zkrátit formát data a dát pryč čas, ten není podstatný)Uživatelský Blog (1)
//edit2: v blogu u komentářů se zatoulalo " c " (bez uvozovek
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Profil -> nastavení uživatele -> políčko znovu zadejte e-mail - je tam implicitně nacpaný nick (tím se řeší problém s nemožností změnit e-mailovou adresu, jak jsem viděl nick, nečetl jsem, co je vlevo
)
Burn in hell.
- zombux
- Odborník PCT

bug? na hlavní straně fóra vidím jako nejnovější post v sekci Ostatní programy NoTHX, ale po něm ještě postoval Rammstein a toho fórum neukazuje. kde může být problém?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Lemra
- Čestný člen

Nikoliv bug, ale UP. Uvnitř příspěvku máš potom uvedeno
Kód: Vybrat vše
Naposledy aktualizoval Rammstein dne út 29. červenec 2008, 21:43.- shadow
- Středně pokročilý

show must go on..
- Wilik
- Administrátor

Je tam urcite omezeni hostingu a kdykoli se v necem na foru vrtame (jakoze jsem se ted asi pulhodky vrtal), tak se muze stat, ze se narazi na ten limit a vyhodi to chybu. Kazdoadne by to mel reload stranky "spravit".
V nasledujicich dnech se to muze stavat, snad ne casto, takze to nebude potreba reportovat a X dalsimi uzivateli potvrzovat. Diky
V nasledujicich dnech se to muze stavat, snad ne casto, takze to nebude potreba reportovat a X dalsimi uzivateli potvrzovat. Diky
- zombux
- Odborník PCT

když už jsme u obarvování, možná by chtělo zbarvit nabílo i zbytek nekontrastního textu nahoře - třeba zobrazit vše jako přečtené, a ty údaje o času
- Maxtor
- Začátečník

-
Ja se nemuzu smirit pouze s jedinou veci a to je sledovani temat nahore... podle me by melo byt dole.. clovek cte.. dojde dolu a rozhodne se, zda bude, nebo nebude sledovat.. takhle tady porad roluju jako blbec.. 
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Hm, co třeba stisk klávesy Home?Maxtor píše:takhle tady porad roluju jako blbec..
Bathory
- Maxtor
- Začátečník

-
Jasny.. akze v aute, ktere bude mit volant vepredu a radici paku mezi zadnimi sedadly poradis ridici, aby se nestresoval a proste se natahl dozadu..Bathory píše:Hm, co třeba stisk klávesy Home?Maxtor píše:takhle tady porad roluju jako blbec..
Ergonomicky je to nesmysl.. logicky je to nesmysl.. proste by tohle tlacitko melo byt imho dole..
Od meho posledniho postu, kde jsem toto navrhoval se zde zmenila spousta veci (co se ovladacich prvku tyce).. vsechny imho uplne zbytecne.. tohle je imho jedna z mala dulezitych veci, ktera se bohuzel presla bez jedine reakce..
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ano, takhle je to vždycky. Každej kdo navrhuje změnu má pocit, že právě to je to pravé a všechno ostatní zbytečné a dokládá to fantastickými přiklady ze života. Podle mě je rozdíl mít šajtrpáku mezi zadními sedadly kde na ní nedosáhneš, v porovnáním s přesunutím prstu na klávesnici o pár cm do strany v případě stisknutí klávesy Home. 
//Edit: ale jinak se s tebou nepřu o tom, kde to má správně být, nevadí mi to ani nahoře, ani dole, ale jen mě zaujalo to, že scroluješ celous stránku nahoru, když stačí ťuknout do jedný klávesy a seš tam hned
//Edit: ale jinak se s tebou nepřu o tom, kde to má správně být, nevadí mi to ani nahoře, ani dole, ale jen mě zaujalo to, že scroluješ celous stránku nahoru, když stačí ťuknout do jedný klávesy a seš tam hned
Bathory
- zombux
- Odborník PCT

tímto tedy prohlašuji forum za dokonalé, verze 1.0 final 
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Takže zbytek toho dlouhého seznamu, na kterém je i přesunutí sledování témat pod stránku (jak chce Maxtor), včetně asi 50 tvých připomínek už nemusíme řešit, respektive až příští rok, kdy se plánuje verze 1.01?zombux píše:...
Bathory
- viky58
- Černá karta

-
Dotaz ,, dneska v noci když sem chtěl na PCT tak mi tak mi IE7 hodil tuhle hlašku : adresa momentalně neni k dispozici
davám to tu jako info pro adminy
davám to tu jako info pro adminy
- Wuuduu
- Středně pokročilý

mne posledne dve noci nesiel vobec net, ale je divne, ze online hry isli...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Chválím velký posun k lepšímu.
Celý tento thread jsem nečetl, proto, pokud se budu opakovat, můj příspěvek smažte.
Když linkuji nějaký thread (zkopíruji z prohlížeče adresu stránky a vložím do textu příspěvku), zobrazuje se pak jen část adresy, která byla za otazníkem. Takový útržek pak není hypertextově aktivní. Přitom když dám náhled mého příspevku, zobrazuje se sice jen tato část, ale je to normální funkční odkaz.
Děkuji
Celý tento thread jsem nečetl, proto, pokud se budu opakovat, můj příspěvek smažte.
Když linkuji nějaký thread (zkopíruji z prohlížeče adresu stránky a vložím do textu příspěvku), zobrazuje se pak jen část adresy, která byla za otazníkem. Takový útržek pak není hypertextově aktivní. Přitom když dám náhled mého příspevku, zobrazuje se sice jen tato část, ale je to normální funkční odkaz.
Děkuji
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Weslo
- Středně pokročilý

měl bych jen takový malý návrh - co upravit funkci tlačítka url?
nyní to dělá tohle:
co to upravit na:
předem děkuji za odpověď (v případě zamítnutí bych rád i důvod) 
nyní to dělá tohle:
Kód: Vybrat vše
[url][/url]Kód: Vybrat vše
[url=][/url] AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A u [quote=""], protože u [url] nejsou uvozovky a u quote jsou.. Co vy na to?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů