Bylo to tak, ze dlouho nebyl skladem, ale objednal jsem... po tydnu mi bylo receno, ze dodavatel momentalne nemuze zarucit zadny termin dodani (nebo tak nejak), po teto odpovedi byla ma obednavka zrusena a GeminII zmizel z internetovych stranek.. sice jsem se podivil, ale lepsi nez marne cekat kdovijak dlouho... po par tydnech jsem se koukl znova a na strankach opet byl a dokonce skladem, tak jsem objednal a uspesne vyzvedlFlegy píše:Vart: sorry, ale datumy dodani nezalezi jen na nas ale i na nasich dodavatelich. Bohuzel nam je nejsou schopni dodat v terminu. a z nabidky nezmizel
...jen jsem si myslel, ze kdyz nelezel kdovijakdlouho na sklade, tak to bude nova revize, kde je v baleni i backplate na socket 775.. ale to je veci dodavatele
Dejv Rok 99FPS: Dnes se mi povedlo vydolovat backplate z Intel chladice (plech, ktery drzi ty plastove cvakatka), tak se zanedlouho pustim do lapovani a collaboratory, tak pak napisu rozdily teplot- intel box/geminII s prilozenou pastou/geminII+backplate+Collaboratory+lapovany CPU
//výsledky: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=153