Ahoj chci si ted koupit nějaký NTB do školy....docela se mě líbí ASUS F8P ( http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53422 ) co na něj říkate?Víte někdo o nějakých nedostatkách?Jak je na tom grafická karta?Zvládne nějaký hry?Je mě jasný že nic extra není ale třeba aspon hru jako MotoGP 07 nebo tak?Nic extra nehraju a nepotrebuju super detaily a rozlišení.
A ještě velikost, je to moc velký na 14tku?Jde mě především o tlouštku.
To by snad mělo stačit.Ještě jedna otázka....na stránkách asusu píší že má 256MB vlastní paměti + 1280MB hypermemory.Ta HyperMemory je sdílená normálně s RAM?Nebo je to takový ten přídavný modul co se dával do některých notebooků?Díky
Tak ještě mě napadá další dotaz....v notebooku budu mít asi 4GB ramek, já vím že to windows stejně nevyužije ( budu mít 32bit) ale ty ramky budu mít zadarmo takže to neřeším.
Když si ta grafika bere 1GB s RAM, může použít ten čtvrtý nevyužity gigabajt, nebo ho taj
ky neuvidí?
Z části asi jo, myslím, hlavně je tam omezení tý grafiky, která si sama nejspíš nenasdílí celej GB... Navíc si uvědom, že HyperMemory ti k lepšímu výkonu moc nepomůže ty paměti přímo na grafice jsou rychlejší atd.
TPM = Trusted Platform Module, dají se do toho ukládat třeba klíče, pomocí kterejch se šifruje obsah disku...