a ten predny fan je rovno s dykom takze disk ma peknu zimicku

Moderátor: L4mka
tak vies ta sietka mala rozmer 50X25cm 2.2mm a stala u nas na slovensku v baumaxe asi do dvesto korun takze na vase peniaze by bola este lacnejsia.lord_sef píše:laky99 píše:Tuna pridavam to slubene foto ako je uchytena ta sietka je uchytena pomocou tavnej pistole a ohnuta do vnutra je to 2,2mm sietka takze sa s nou da aj pracovat
diky... jen me to zajimalo jak to mas vyresene... protoze v mem dalsim modu se chystam taky nejak vyresit predni celo touhle "sitkou" protoze se me to moc libi... a jeste jeden dotaz, cim jsi ohybal ty kraje dovnitr? ze to mas tak hezky rovne... a pak jeste jede, kde se tahle sitka prodava? v obyc. zelezarstvi? baumax?
v baumaxe maju tahokov? ja ked som bol v zamocnickej dielni a chcel som "odpad" tak kukal na mna jak virus do lekarne ze co od neho chcem....laky99 píše:lord_sef píše: tak vies ta sietka mala rozmer 50X25cm 2.2mm a stala u nas na slovensku v baumaxe asi do dvesto korun takze na vase peniaze by bola este lacnejsia.
No a sietku som ohybal podla zahybov na nej takze to islo dost lahko ale sietka je dost sama o sebe tvrda ked som ohybal boky rak si sietku najprv narezes do spice a potom ohybas na obrasku to ani tak nevydno ale sietka je strasne pekne ohnuta dole ked sa pozries z praveho boku
ja som myslis madar? petrzalka uz 29 rokovlaky99 píše:racz neviem co to je to v tahokov?
ja som slovak a neviem co to je takze ti nemozem povedat nic viac iba to ze na slovensku v baumaxe sietky maju
hou aha tak petrzalka je drsnaracz píše:ja som myslis madar? petrzalka uz 29 rokovlaky99 píše:racz neviem co to je to v tahokov?
ja som slovak a neviem co to je takze ti nemozem povedat nic viac iba to ze na slovensku v baumaxe sietky maju
ťahokov sa vola ten mriezkovany plech co je po celom predku skrinky. vyraba sa to tak ze sa do klasickeho plechu vyrazia asi pod lisom ciarky a cele sa to potom natiahne a tym sa to vytvaruje. ked sa na to pozries z blizka tak je to vidiet. pteto tahokov. od spojenia tahat kov