Projekt: Black Dragon by Aigor
Moderátor: L4mka
- Aigor
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Projekt: Black Dragon by Aigor
Drzi az moc dobre, z pilovani mam poradne popichany prsty a nerovnosti jsem musel poklepavat kladivkem. Tohle je Chieftec, zadnej papir z EC 

- Dark GunMan
- Začátečník
jo dobrý.
ja jen ze by to byla skoda tak jsem chtel vedet ze to vydrzi a nemusim se bat 

CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
- BigOHenry
- Začátečník
-
Pilovani je previt, to znam
Jinak zatim pekna prace, at se dari...

CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz @ 3,57GHz + Noctua NH-U12P MB: Asus Rampage Formula - Intel X48 FSB 333MHz @ 420MHz RAM: Patriot DIMM 4096MB DDR II 800MHz @ 1050MHz 5-5-5-12 2,2V GFX: Sapphire HD 4870 512MB HDD1: Seagate Barracuda 7200.11 640GB SATA II HDD2: Seagate Barracuda 7200.10 320GB SATA II SOUND: Creative Labs X-Fi Titanium Fatal1ty Pro PCI-e POW: Corsair TX750 750W OS: Windows 7 Professional x64
- Aigor
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Asi je nacase abych objasnil ty diry kolem hlavniho motivu
Jak vas asi napadlo, neni to zdaleka hotovy - v malych otvorech bude osazeno po 4x 8 LED, ktere budou fungovat jako progress-bar reagujici na aktivitu HDD. V zapojeni jsem se nechal inspirovat celkem jednoduchym zapojenim na netu (videoukazka bastlu 1,7MB AVI - http://www.aigor.net/img2/casemod/movie2.avi).
Ale protoze nemam rad diskoteku, krom toho, ze efekt bude pochopitelne vypinatelny, abych nekoukal primo do LED diod, tyto budou schovane za fake potrubim, takze to bude pusobit znacne decentneji.
Po nakupu v hobby marketu jsem se vybavil kapesni plynovou pajkou, pajeci pastou a zasobou medi a zacal se ucit pajet.

Jak vas asi napadlo, neni to zdaleka hotovy - v malych otvorech bude osazeno po 4x 8 LED, ktere budou fungovat jako progress-bar reagujici na aktivitu HDD. V zapojeni jsem se nechal inspirovat celkem jednoduchym zapojenim na netu (videoukazka bastlu 1,7MB AVI - http://www.aigor.net/img2/casemod/movie2.avi).
Ale protoze nemam rad diskoteku, krom toho, ze efekt bude pochopitelne vypinatelny, abych nekoukal primo do LED diod, tyto budou schovane za fake potrubim, takze to bude pusobit znacne decentneji.
Po nakupu v hobby marketu jsem se vybavil kapesni plynovou pajkou, pajeci pastou a zasobou medi a zacal se ucit pajet.

- Aigor
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Update: protoze mam cim dal min casu na dokonceni casemodu, davam tohle dilko do bazaru. Neco malo jsem jeste dodelal kolem napajeni a pridal par fotek bocnice.