T-Mobile GPRS unlimited - furt padá
Moderátor: Don
- blb
- Začátečník

T-Mobile GPRS unlimited - furt padá
Pořídil jsem si neomezený inet přes GPRS, mám nokii 6610 + infra a PC viz. níže. Každé připojení se mi samo přeruší někdy za minutu, někdy za deset a někdy třeba až po hodine. Neodpojí mě to ale přestane stahovat data ale při tom se furt tváří že jsem připojenej. Bydlím v Praze, signálem to není, telefon i infra jsem zkoušel jiný a bylo to vždy stejný. Pak jsem to zkusil na mým starým křápu Pentiu266 a inet šlape bez padání i 4 hodiny (ve dne i v noci). Čím to může být?
HP 2540p + Samsung 2033SN
- messinger
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Podobnej problem myvam taky.
Nekdy (treba i tejden) mi vse funguje bezvadne - taha avg 8kB/s bez prestavek.
Nekdy se zas pripojim a po nacteni prvni http je prenos 0 treba i 10 minut. apod.
Podle me je to hodne ovlivneny signalem - Cim vyssi > lepsi (nestaci ho jen mit) a taky tim kolik lidi je na bunce.
Proste cely je to GPRS na ....
Je to dobry pro nootase a pro ty co nemaj jinej konnekt (ani modem) a nebo pro ty co radi wapujou...
Sam osobne ho chci co nejdriv zrusit... Za ten 1000 to urcite nema cenu... (to radsi projedu litr na modemu - aspon si zaparim nejakou gamesku ping 200 oproti 700+)
Nekdy (treba i tejden) mi vse funguje bezvadne - taha avg 8kB/s bez prestavek.
Nekdy se zas pripojim a po nacteni prvni http je prenos 0 treba i 10 minut. apod.
Podle me je to hodne ovlivneny signalem - Cim vyssi > lepsi (nestaci ho jen mit) a taky tim kolik lidi je na bunce.
Proste cely je to GPRS na ....
Je to dobry pro nootase a pro ty co nemaj jinej konnekt (ani modem) a nebo pro ty co radi wapujou...
Sam osobne ho chci co nejdriv zrusit... Za ten 1000 to urcite nema cenu... (to radsi projedu litr na modemu - aspon si zaparim nejakou gamesku ping 200 oproti 700+)
- happy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je to zejmena signalem, obcas me to taky zlobimessinger píše:
- subrik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- happy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak ja to uz konecne vyresil pripojenim na Karnevalsubrik píše:Ja mam taky internet od T-mobilu a pada me to taky hodne casto. Jsou ale taky dny kdy me to nepada vubec (neni jich moc)
- sket
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo tendle problem mam taky. jeste me trapi ze ten krap comunication centre (nebo tak neco) proste nenajde nokii 6310. pritom 6310i to najde. takze sem nainstaloval 6310i a narval tam 6310. proste T-sracka. jinak bych to nevidel
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA