T-Mobile GPRS unlimited - furt padá

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
blb
Začátečník
Začátečník

T-Mobile GPRS unlimited - furt padá

Příspěvek od blb »

Pořídil jsem si neomezený inet přes GPRS, mám nokii 6610 + infra a PC viz. níže. Každé připojení se mi samo přeruší někdy za minutu, někdy za deset a někdy třeba až po hodine. Neodpojí mě to ale přestane stahovat data ale při tom se furt tváří že jsem připojenej. Bydlím v Praze, signálem to není, telefon i infra jsem zkoušel jiný a bylo to vždy stejný. Pak jsem to zkusil na mým starým křápu Pentiu266 a inet šlape bez padání i 4 hodiny (ve dne i v noci). Čím to může být?
HP 2540p + Samsung 2033SN
messinger
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od messinger »

Podobnej problem myvam taky.

Nekdy (treba i tejden) mi vse funguje bezvadne - taha avg 8kB/s bez prestavek.

Nekdy se zas pripojim a po nacteni prvni http je prenos 0 treba i 10 minut. apod.

Podle me je to hodne ovlivneny signalem - Cim vyssi > lepsi (nestaci ho jen mit) a taky tim kolik lidi je na bunce.

Proste cely je to GPRS na ....

Je to dobry pro nootase a pro ty co nemaj jinej konnekt (ani modem) a nebo pro ty co radi wapujou...

Sam osobne ho chci co nejdriv zrusit... Za ten 1000 to urcite nema cenu... (to radsi projedu litr na modemu - aspon si zaparim nejakou gamesku ping 200 oproti 700+)
happy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od happy »

messinger píše:
Podle me je to hodne ovlivneny signalem - Cim vyssi > lepsi (nestaci ho jen mit) a taky tim kolik lidi je na bunce.

Sam osobne ho chci co nejdriv zrusit... Za ten 1000 to urcite nema cenu... (to radsi projedu litr na modemu - aspon si zaparim nejakou gamesku ping 200 oproti 700+)
Je to zejmena signalem, obcas me to taky zlobi :evil: Antena pomaha. Je to proste tak trochu nouzovka :o
subrik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od subrik »

Ja mam taky internet od T-mobilu a pada me to taky hodne casto. Jsou ale taky dny kdy me to nepada vubec (neni jich moc) :sad:
AMD Athon XP 1700@2600;MB:Gigabyte KT400;Kingmax 512RAM DDR400 CL2;HDD 80GB Seagate;GeForce4 Ti4200 (250/515@300/600)
happy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od happy »

subrik píše:Ja mam taky internet od T-mobilu a pada me to taky hodne casto. Jsou ale taky dny kdy me to nepada vubec (neni jich moc) :sad:
Tak ja to uz konecne vyresil pripojenim na Karneval 8) Situace, kdy se pres GPRS snazim pres pul hodiny posilat jeden jediny trvaly prikaz se vubec neda srovnavat se situaci kdyz to same udelam behem vteriny. A to ted nemluvim o nejakem stahovani 8) 8) 8)
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

jo tendle problem mam taky. jeste me trapi ze ten krap comunication centre (nebo tak neco) proste nenajde nokii 6310. pritom 6310i to najde. takze sem nainstaloval 6310i a narval tam 6310. proste T-sracka. jinak bych to nevidel
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“