Age of Conan

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: Age of Conan

Příspěvek od Frostys »

spajdr píše: možná hraje na free serveru a nebo to už nikdo moc nehraje :lol: což podle fóra AoC nebudu daleko od pravdy, pak je ještě možnost že už nikdo nezakládá alty, tak je tam v tortage mrtvo.
Prdlajs. V Tortagi vždycky někdo je :-D
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
honzicek1982
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od honzicek1982 »

Ale jo lidi tam potkavam,alůe sou to lidi co začínaj.Tedy do 20 tyho levlu.PO dvacatym levlu už by měl bejt přístup normal na pevninu kdy hraje zbytel lidí.A na to sem se ptal.Jak se pak na pevninu dostanu???A samozřejmě že hraju a ofiku
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

honzicek1982 píše:Ale jo lidi tam potkavam,alůe sou to lidi co začínaj.Tedy do 20 tyho levlu.PO dvacatym levlu už by měl bejt přístup normal na pevninu kdy hraje zbytel lidí.A na to sem se ptal.Jak se pak na pevninu dostanu???A samozřejmě že hraju a ofiku
Musíš splnit všechny single player questy a ono tě to tam pak portne.
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

a nebo prostě musíš mít level 18, zajdeš do hospody, pokecáš tam s někým kdo je napravo v hospodě a tuším ženská ti nabídne že chceš opustit ostrov, jinak musíš dodělat hlavní quest .. který končí na lodi v přístavu napravo a pak odpluješ.
honzicek1982
Začátečník
Začátečník

Tak singl už sem dokončil,mam level 20.Po dokončení hlavního ukolu zabití toho bose na lodi sem se dopravil do nějakýho dalšího města.Ale pak sem se zase dopravil zpatky na ostrov a ted nemužu přijít na to jak se zněj dostat.Poradtě jak zněj odcestovat.At hledam jak hledam nikde žádná lod která by mě přepravila.Prosim poradte.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

si si isty, ze chces tu hru hrat?
Mam dojem, ze tvoje problemy bude horsie a horsie....
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
honzicek1982
Začátečník
Začátečník

Wuuduu píše:si si isty, ze chces tu hru hrat?
Mam dojem, ze tvoje problemy bude horsie a horsie....
To bych neřek.Ale z toho ostrova se prostě nemužu dostat.Prosim poradte jak zněj pryč.
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

No tuším nějaké NPC ti nabídne převoz zpátky, podívej se na mapu .. jak budeš v přístavu, jestli tam není nějaká jiná než ostatní a k ní jdi. Ale jestli máš takové problémy se orientovat, tak se obávám že se daleko nedostaneš, protože to bude horší a horší pak :))
honzicek1982
Začátečník
Začátečník

spajdr píše:No tuším nějaké NPC ti nabídne převoz zpátky, podívej se na mapu .. jak budeš v přístavu, jestli tam není nějaká jiná než ostatní a k ní jdi. Ale jestli máš takové problémy se orientovat, tak se obávám že se daleko nedostaneš, protože to bude horší a horší pak :))
Lital sem tam pár hodin a nikde sem nenašel nikoho kdo by mi poslal zpátky.Zvládnul sem WoW a lineage 2 .Tak tohle snad zvladnu taky.Kde by to NPC mělo přesně bejt nevíš?
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Prolez pořádně tu loď u přístavu (Rum and Rumble), kde se dá jít nahoru, jsou tam asi dvě patra a jsou tam námořníci, někde tam bude smuggler co ti nabídne cestu zpátky zase.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

To NPC by mělo být někde dole na mapě v baráčku. Přesně nepovím, protože z hlavy nevím. Je to to NPC u kterého se objevíte když se portujete z Conarch village do Tortage,ne?
honzicek1982
Začátečník
Začátečník

Frostys píše:To NPC by mělo být někde dole na mapě v baráčku. Přesně nepovím, protože z hlavy nevím. Je to to NPC u kterého se objevíte když se portujete z Conarch village do Tortage,ne?

Tak ted sem prohledal znovu celý město,vlez všude kam se dá,ale nmikde nikdo neni kdo by mě dopravil z ostrova.Nevíte někdo kde přesně by to mělo bejt???
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Ty to budeš mít ale sakra těžký :D
Zkus se někoho zeptat ve hře.
honzicek1982
Začátečník
Začátečník

Tak sem prolez zase celou mapu,pokecal s každym se kterym to šlo,vlez všude kde to de,ale nikde nebila možnost opustit ostrov.Prosim nějakou dobrou duši která ví kde přesně to je at mi poradí. :sad:
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

No něco jsem kolem toho hledal a vypadá že to je bug hry, tak budeš muset začít novou postavu, obávám se :(
honzicek1982
Začátečník
Začátečník

Cože?To snad ne.Znovu se mi singl hrát nechce :( Myslíte si tedy že jiný řešení nejni?
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Napadlo mě napsat game masterovi do hry, že nemůžeš opustit tortage, jestli by ti s tím nemohl pomoci, do dne by jsi mohl být venku :)

Něco jsem k tomu ještě našel

You might need to read the note on the back of the one building first. It's the building by the red-headed ship captain who gives you some quests. The ship with the winch by it that you drop the crate from.

Behind the building straight in front of that ship is a note that you read and it gives you a quest to go see the smuggler.

He's located up the ramp that you use to get to the Filthy pirates, except you turn right at the top of the ramp, there is a door there - go through it, the smuggler is inside.
honzicek1982
Začátečník
Začátečník

spajdr píše:Napadlo mě napsat game masterovi do hry, že nemůžeš opustit tortage, jestli by ti s tím nemohl pomoci, do dne by jsi mohl být venku :)
No to by taky šlo.Ale nějak sem ještě nezkoušel popsílat soukromý zprávi a taky moje angličtina nejni zas tak dobrá abych to napsal tak aby tomu rozuměl.Dokážu napsat to základní co potřebuju.Přeložit si dovedu skoro všechno.POkud umíš době anglicky i písmem tak mi prosim napiš jak by to mělo bejt a jak se posílá soukromá zpráva.Díky
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Zkus nejdřív ten postup co jsem napsal v poslední zprávě, někde u lodi, kde jsi zhodil ty bedny na loď (quest pro kováře). někde vedle něj je barák, který obejdi a tam by měla být někde zpráva, kterou si přečti a dostaneš quest na toho smugglera, měl by být někde na rampě, kde projdeš dveřmi a tam bude (tam kde si dělal quest the filthy pirates).
honzicek1982
Začátečník
Začátečník

TAk už je to v poho.Už sem našel toho kdo mi odveze z ostrova.Díky moc za rady. :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“