ajoo to sem nedomyslel , nato sem se sakra nezaptal ja vedel ze mi neco chybi stou teplotou , za ja blbec sem se nezeptal nez sem ho objednal , ale jak uz sem psal kdyby byli problemy s teplotou tak to vyresim tim radiatorem .... coz teploty cpu a grafky sou mi skoro jedno de mi hlavne oto aby to bylo tichy a dobre vypadalo , tak sice neznam principy jak ej to s teplotama pro eheimy ale snad taky neco vydrzi , extra sem chtel akvaristicky kvuli zaruce , a na tohle se ta zaruka sand taky vzatuhuje , prece mi to hned na pokladne ten nadsenej typek nerozebere a nerekne ze nic nedostanu ... jaka je teda takova teplota vody v okruhu, kdyz ne nad 35 myslim v PC a hodne lidi pouziva tohle cerpadlo , zas nejaky DCC nebo od koho je to laing d cerpadlo nebo sou podobny ale na 12 voltu a to me trosku odrazuje , protoze ho nemuzu zapnout beze toho abych zap PC a nejaky trafa nebo zvlast nejak zapinat zdroj a jiny alternativy sou dost nepohodlny , a jak to bude s teplotama to se uvidi sam se na to zvedav ... sice nevim jak to budu dlouhodobe testovat kdyz na PC delat vsecko mozny nejen neco ohrANICENYHO JAKO SOU TEXTAKY NEBO NET .. sakra CapsWoyta píše:S cerpadlem te trochu zklamu. 1048 byla dobre cerpadlo. Dnes jsou dostupna lepsi a odolnejsi. Ale vetsinou jako prutokova.
Schvaluju, ze na vrsek akvarka chces pouzit plexi. Trochu pruzi, takze vyrovna tlak vody a sklo nema rado kdyz se do nej reza.
Bohuzel se mi ho ale nedarilo lepit tmelem na lepeni skel. Spoj nebyl tesny a po case se rozlepil. Asi budes muset pouzit nejaky epoxit.
//Dale nezapomen na to, ze voda bude v uzavrenem prostoru. Tedy nebude se tak dobre ochlazovat. A voda nad 40st nedela dobre Eheimum (vyrobce doporucuje max 35st). A jeste nezapomen na nerovnici. Teplota vody se nerovna teplote CPU.
-eheim , zatim na to stojim , budu ho mit , je objednanj tak se stim smirim ... nazdar kdyztak pisnete ty normalni teploty vody v okruhu s eheimem 1048 a kolik vydrzi jiny cerpadla , cokolik co ma podobnou nebo mensi velikost a hoodne malou hlucnost THX