Vim, ze tady je spousta threadu o tematu ECS + Applebred, ale nikde jsem nenasel tohle...
1.) Mam desku vyse uvedenou s nejnovejsim Biosem...kdyz si koupim novyho Durexe...poslape nebo ne? Deska podporuje 0,13 technologii, ale v support listu novy durexy vubec nejsou...Nasel jsem tady Thread s vypisem co do jaky ECSky, ale to sou jenom klasicky XPcka...ne Durexy...
2.) Nasel jsem nejakou reakci, ze by mohlo slapat, ale jako Unknown Processor, ale co to v praxi znamena? Jakej je rozdil?
Diky za odpoved...
ECS K7VTA3 rev. 3.1 "versus" AMD Duron Applebred
Moderátor: Eddward
- funus
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- daso
- Začátečník

Re: ECS K7VTA3 rev. 3.1 "versus" AMD Duron Applebr
add1: pojede. kdyz deska umi thoroughbredy, tak vezme i duronafunus píše:Vim, ze tady je spousta threadu o tematu ECS + Applebred, ale nikde jsem nenasel tohle...
1.) Mam desku vyse uvedenou s nejnovejsim Biosem...kdyz si koupim novyho Durexe...poslape nebo ne? Deska podporuje 0,13 technologii, ale v support listu novy durexy vubec nejsou...Nasel jsem tady Thread s vypisem co do jaky ECSky, ale to sou jenom klasicky XPcka...ne Durexy...
2.) Nasel jsem nejakou reakci, ze by mohlo slapat, ale jako Unknown Processor, ale co to v praxi znamena? Jakej je rozdil?
Diky za odpoved...
add2: prakticky vubec nic. je to jen kosmeticka zalezitost. (bios neumi cpu spravne identifikovat, tak pri startu bude hlasit "unknown processor at ....MHz"). na funkci/rychlost to nema vliv.
edit:
- funus
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: