ECS K7VTA3 rev. 3.1 "versus" AMD Duron Applebred

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
funus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ECS K7VTA3 rev. 3.1 "versus" AMD Duron Applebred

Příspěvek od funus »

Vim, ze tady je spousta threadu o tematu ECS + Applebred, ale nikde jsem nenasel tohle...

1.) Mam desku vyse uvedenou s nejnovejsim Biosem...kdyz si koupim novyho Durexe...poslape nebo ne? Deska podporuje 0,13 technologii, ale v support listu novy durexy vubec nejsou...Nasel jsem tady Thread s vypisem co do jaky ECSky, ale to sou jenom klasicky XPcka...ne Durexy...

2.) Nasel jsem nejakou reakci, ze by mohlo slapat, ale jako Unknown Processor, ale co to v praxi znamena? Jakej je rozdil?

Diky za odpoved...
daso
Začátečník
Začátečník

Re: ECS K7VTA3 rev. 3.1 "versus" AMD Duron Applebr

Příspěvek od daso »

funus píše:Vim, ze tady je spousta threadu o tematu ECS + Applebred, ale nikde jsem nenasel tohle...

1.) Mam desku vyse uvedenou s nejnovejsim Biosem...kdyz si koupim novyho Durexe...poslape nebo ne? Deska podporuje 0,13 technologii, ale v support listu novy durexy vubec nejsou...Nasel jsem tady Thread s vypisem co do jaky ECSky, ale to sou jenom klasicky XPcka...ne Durexy...

2.) Nasel jsem nejakou reakci, ze by mohlo slapat, ale jako Unknown Processor, ale co to v praxi znamena? Jakej je rozdil?

Diky za odpoved...
add1: pojede. kdyz deska umi thoroughbredy, tak vezme i durona
add2: prakticky vubec nic. je to jen kosmeticka zalezitost. (bios neumi cpu spravne identifikovat, tak pri startu bude hlasit "unknown processor at ....MHz"). na funkci/rychlost to nema vliv.

edit:
:lol: ted koukam,ze uz ho mas v podpisu.tak nic
funus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funus »

:lol: JJ :lol: Uz fachci...jako Unknown processor, ale fachčí:) Na rduhou stranu by mě zajímalo, jestli z něj na týhle zmrčený desce půjde dostat víc než těch 1800...když totiž dam 166MHz sběrnici, tak už nenaběhne...Přitom PCI/FSB to píše 166/33...a teď běží PCI na větší frekvenci...
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Na 166FSB bys musel dat veci napeti do chipsetu :wink: Nejde to ani se snizenym nasobicem :(
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“