Zajímavej Problém
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- RiCK
- Začátečník

Re: Zajímavej Problém
Ja som si kupil HD 2600Pro do AGP a olutoval som to 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Skim
- Začátečník

-
no,podle mě jo, pokud nic jiného nezbyde, a třebas na Aukru seženeš teď spustu dobrých kousků, i se zárukou, takže já myslím, že určitě má.. samozřejmě ale ne novou za 1700, ale stačí třeba za 600 - 700 nějakou Atinu 1650Pro či Nvidiu 7600GT (od MSI DDR2) bo za 1300 tu, co jsi měl jako poslední..Nism0 píše:Cigi píše:
//Tak a teď mi pls poraďte. Vyplatí se ještě koupit GK do AGP slotu? Hádám že ne.
ale s tím chladičem nevím.. mrkni do threadu o reklamacích, řekl bych, že to bude o štěstí - možná vemou, možná ne.. ale nezdá se mi to, kdyby to bylo grafikou, tak by to přeci neblblo na té Radeon 9800 (čistě logický závěr..) ne? A MB s VIA chipsetem nemáš, pokud vím.. spíš možná AGP slot.. že by byl vykloktanej.. těžko říct.. možná ještě zkusit třetí kartu a nebo si půjčit něco silnějšího do PCI slotu (MX400-ku, Radeon 9200 atd..) a vyzkoušet..
jinak stejně jako tobě mi blbne občas systém na "silent pc" (po restartu to napíše Kernel memory dump + BSD samozřejmě a někdy se jen zakousne, asi je to deskou, ale pač nejde o hlavní pc, ale jen občasné, tak to naštěstí řešit nemusím..)
O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)
- Nism0
- Začátečník

konec. každejch 5minut pád pc. Hodim do czc na reklamačku co se dá, ať se s tim nějak poperou. každopádně ten šrot, co zas takovej šrot ještě není už nechci vidět doma. Budu kupovat nový Pc
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá