Tak zaprvé panel od LG je přec jen staršího data než panel od HP (na počátku LG nemělo špatné reakce a všichni z něj byli paf) Takhle bych mohl čekat dál protože za měsíc vyjde daleko lepší panel a za xxx tu budeme mít OLED za přijatelnější cenu ;o)-sm0ker píše:Do tohto threadu som to zaradil,pretoze sa to tyka hlavne LG.Ze preco ludia cakaju na tento panel..Ako aj ja cakam ale mam coraz vacsie obavy
Takze preto som sa pytal,lebo som ja tiez zamyslal 26 je 26"..ale kedze 25,5" je LG, takze 3,8 cm je nepatrny rozdiel pre normalneho uzivatela..a na poli 26"nema konkurenciu .Ale pri moznostiach v danej dobe je fakt len konkurenciou Hp alebo uz hyundai kt som tu nespomenuL.
Pocet staznosti na ten monitor rastie..pritom Hp na prad.de dostal dost pekne hodnotenie aj uzivatelia sa nestazuju.stazovali sa na seriu 22" ktory ale je PVA.
Tiez som bol zastanca LG ..Uz ale HP u mna vyhrava.
Zadruhé nejvíc stížností je aktuálně na dlouhodobou nedostupnost panelu od LG - ta by opakuji měla být vyřešena počátkem příštího měsíce.
Zatřetí spousty neduhů by měla řešit revize 2 panelu od LG kterou od nás zatím nemělo v ruce moc lidí, ale v diskusích na prad.de ji hodnotí pozitivně. Otázkou spíše zůstává jak se servis LG postaví k upgradům na rev 2. osobně jsem stále rozhodnutý pro panel od LG.
Ono když to bereš takhle tak proč ne 22" když je to jen o dva palce víc než 24" ;o)- Promiň přirovnání, ale ... Bavíme se tu stále o portfoliu 26" panelů proto mi přijde na místě jen srovnání s kategorií 27", protože uživatelé kteří chtějí tento panel z valné většiny chtějí palce navíc třebaz byť jen z psychologického důvodu - čim víc palců tím lepši anebo z praktického jako já. Nepotřebuji panel na grafiku mé potřeby jsou daleko skromnější a LG jim zatím plně dostačuje ;o)-