LG Flatron W2600HP-BF

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

PARASONIC
Nováček
Nováček

Re: LG Flatron W2600HP-BF

Příspěvek od PARASONIC »

sm0ker píše:Do tohto threadu som to zaradil,pretoze sa to tyka hlavne LG.Ze preco ludia cakaju na tento panel..Ako aj ja cakam ale mam coraz vacsie obavy :)
Takze preto som sa pytal,lebo som ja tiez zamyslal 26 je 26"..ale kedze 25,5" je LG, takze 3,8 cm je nepatrny rozdiel pre normalneho uzivatela..a na poli 26"nema konkurenciu .Ale pri moznostiach v danej dobe je fakt len konkurenciou Hp alebo uz hyundai kt som tu nespomenuL.
Pocet staznosti na ten monitor rastie..pritom Hp na prad.de dostal dost pekne hodnotenie aj uzivatelia sa nestazuju.stazovali sa na seriu 22" ktory ale je PVA.
Tiez som bol zastanca LG ..Uz ale HP u mna vyhrava.
Tak zaprvé panel od LG je přec jen staršího data než panel od HP (na počátku LG nemělo špatné reakce a všichni z něj byli paf) Takhle bych mohl čekat dál protože za měsíc vyjde daleko lepší panel a za xxx tu budeme mít OLED za přijatelnější cenu ;o)-
Zadruhé nejvíc stížností je aktuálně na dlouhodobou nedostupnost panelu od LG - ta by opakuji měla být vyřešena počátkem příštího měsíce.
Zatřetí spousty neduhů by měla řešit revize 2 panelu od LG kterou od nás zatím nemělo v ruce moc lidí, ale v diskusích na prad.de ji hodnotí pozitivně. Otázkou spíše zůstává jak se servis LG postaví k upgradům na rev 2. osobně jsem stále rozhodnutý pro panel od LG.

Ono když to bereš takhle tak proč ne 22" když je to jen o dva palce víc než 24" ;o)- Promiň přirovnání, ale ... Bavíme se tu stále o portfoliu 26" panelů proto mi přijde na místě jen srovnání s kategorií 27", protože uživatelé kteří chtějí tento panel z valné většiny chtějí palce navíc třebaz byť jen z psychologického důvodu - čim víc palců tím lepši anebo z praktického jako já. Nepotřebuji panel na grafiku mé potřeby jsou daleko skromnější a LG jim zatím plně dostačuje ;o)-
Case: Antec P182 Power: Corsair HX520 MB: Asus P5Q Deluxe CPU: C2D E8400/Thermalright Ultra-120/Noctua NF-S12 RAM: A-Data 2x2GB 800 Hmz 4-4-4-12 DVD RW: LG SuperMulti GSA-4167B HDD: WD360ADFD/WD6400AAKS/WD10EACS GPU: Sapphire Radeon HD3870/Accelero S1 rev. 2/W2600HP-BF Sound: Creative Labs X-Fi Xtreme Music/Creative Labs MegaWorks 250D 2.1 THX TV: AVerTV Hybrid Speedy Control: Logitech S510 Media Remote CZ/MX1000/Cordless Freedom 2.4/WingMan Cordless Rumblepad II/iMON 2,4G LT Communication: Logitech QuickCam Pro 5000/Logitech Cordless Internet Handset
Tomekczze
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomekczze »

Souhlasim s PANASONICEM, taky cekam na LG, chci ho hlavne kvuli filmum a pak hry, na filmy se ty 2 palce nahoru urcite hodi. Navic za tuhle cenu 26" nema konkurenci, jinak bych uz davno sel do naky 24", ale tahle si proste pockam, ty dva tydny me nezabijou. A hlavne doufam ze ta rev. 2 vyresi vetsinu tech problemu co zatim jsou :) Nakonec i ta mys zdarma je lakava :razz:
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fofrer »

pridam se taky k souhlasu - z postele se kazdej palec pocita a jeste je tu plus v polovicnim inpultagu :)
Uz ho mam objednany, tak doufam ze LG dostoji sveho slova co dali Panasonicovi :twisted: Uz sem na nej natesenej.
ciapka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ciapka »

no akosi nam podrazel a cena 15200kc v czc... myslim ze teraz je HP2475 ak LG cenu 15k bude drzat asi vitaz:(
CPU Athlon64 3000+ (winchester) 1800@2208MHz + Zalman CNPS7000B-CU Led + Arctic Silver 5 (Idle:35°C|Burn:45°C) MB ASUS A8N-SLI Deluxe + Zalman ZM-NB47J RAM 2048MB (2x1024MB) Kingston CL3,4,4,8-2T Dual GPU XFX GeForce 6600GT (500/1000@580/1250) + Zalman VF700-CU (Idle:51°C|Burn:72°C) HDD Western Digital 640GB AAKS DVD-RW LG SuperMulti GSA-4163B Black Sound on board PSU Corsair HX620 Mouse Razer DiamondBack Chameleon System MS WindowsXP Professional
Ladissek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ladissek »

ciapka píše:no akosi nam podrazel a cena 15200kc v czc... myslim ze teraz je HP2475 ak LG cenu 15k bude drzat asi vitaz:(
Neexistuje jen CZC.Tam je zdražený.Ale kukni sem.Cena téměř o 5 tisíc méně... :P
http://www.itage.cz/p36890-26-lg-lcd-w2 ... s-ips-wcg/
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Jedine co ma tenhle lcd v plusu je typ panelu S-IPS, ale osobne bych ho po vlastnich zkusenostech uz nechtel.
viz http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... wrapheader
:(

Ani na prodejne, kdyz sem ho vracel nemel prodejce takovej kus, ktery by byl v necim jinej (lepsi), takze vazne nevim co si myslet o LG. Omlouvam se, ale jsem dosti nastvan.. reklamace lcd monitoru tehle velikosti je dosti neprijemne, cekate ze za ty penize dostanete kvalitu, ale bohuzel tomu tak neni.
Tomekczze
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomekczze »

Tak dnes objednan, za cenu 10 900,- s tou myši od Logitechu, + sem k tomu jeste pribalil hadr 640GB :)
na CZC se to dalo cekat, cenu meli okolo 11 a pak se zacinaj dodavat do skladu a hned na 15 tacu. Takze sem objednaval jinde. Na Alfacompu uz ho maj i skladem!
Ladissek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ladissek »

Psal jsem do jednoho e-shopu,jestli monitor má revizi č. 2.Odpověď přišla v tomto znění:

kus, který je v tuto chvíli skladem má na štítku tyto údaje:
W2600HP-BFS.AEULQFP
W/O:89ES1046
809MAYY7P642
229258097P642EULQFP

My však nemůžeme ovlivnit, která revize kdy příjde na sklad. Může tedy být
různá.

Předpokládám,že se jedná o revizi č. 2 ( 809MA....) ???Je to tak?
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fofrer »

vypada to tak - pokud to je SN :) tak ono taky starsi vyroby nez 05 uz se snad vyskytovat nebude.
Ladissek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ladissek »

Už jsem se tady jednou ptal,ale nikdo mi neodpověděl.Jak vypadá tel.vysílání na tomto monitoru?Není obraz příliš kostičkovaný?Děkuju za odpověď.
Tomekczze
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomekczze »

Ladissek píše:Psal jsem do jednoho e-shopu,jestli monitor má revizi č. 2.Odpověď přišla v tomto znění:

W2600HP-BFS.AEULQFP
809MAYY7P642
229258097P642EULQFP

různá.

Co to bylo za shop?
Ladissek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ladissek »

Tomekczze píše:
Ladissek píše:Psal jsem do jednoho e-shopu,jestli monitor má revizi č. 2.Odpověď přišla v tomto znění:

W2600HP-BFS.AEULQFP
809MAYY7P642
229258097P642EULQFP

různá.

Co to bylo za shop?

Alfa computer
Tomekczze
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomekczze »

Tak teda nevim, jeste pred tydnem me psali ze do 14 dnu ho dostanou na sklad a ted me pisou ze uz ho nebudou mit. Tak teda nevim, jestli jeste bude?
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fofrer »

Tomekczze píše:Tak teda nevim, jeste pred tydnem me psali ze do 14 dnu ho dostanou na sklad a ted me pisou ze uz ho nebudou mit. Tak teda nevim, jestli jeste bude?
jaks si prisel na to ze nebudou? Akorat uz z VO zmizela ta akce s myskou, takze tomu je asi konec. Ja uz cekam tri tydny taky me to stve :roll: Ale co nadelam :x
Tomekczze
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomekczze »

prisel sem na to tak ze sem ho objednal uz u dvou obchodu a vzdy me napsali, ze uz nebude jestli nechcu neco jinyho. Aspon ze monitor nutne nepotrebuju a ten mesic vydrzim :) Takze budu cekat jestli se jeste objevi.
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fofrer »

to je teda dost divny, kazdopadne v jednom VO pry je ale za nekrestansky prachy :) (mam to od kamose z jednoho shopu) a na AT comp vyradili z nabidky akorat tu akci - a ze si od nich hodne objednava, kdyby uz nebyl tak to asi bude vypadat jinak :)

//edit PARASONIC nemoh bys zase udelat pruzkum u LG uz me to cekani docela zacina srat :)
Ted jsem koukal ze dodavku typu PF udelali, tak kde jsou BF?
PARASONIC
Nováček
Nováček

Příspěvek od PARASONIC »

Fofrer píše:to je teda dost divny, kazdopadne v jednom VO pry je ale za nekrestansky prachy :) (mam to od kamose z jednoho shopu) a na AT comp vyradili z nabidky akorat tu akci - a ze si od nich hodne objednava, kdyby uz nebyl tak to asi bude vypadat jinak :)

//edit PARASONIC nemoh bys zase udelat pruzkum u LG uz me to cekani docela zacina srat :)
Ted jsem koukal ze dodavku typu PF udelali, tak kde jsou BF?

vyprávěj mi o tom ... od 3.10.2008 ho mám objednaný v Levi a refreshuju objednávku každej den jak idiot. Prověřím, ale bohužel se obávám, že se mi dostane stejné naučené věty "začátkem příštího měsíce na 100% bude" ...

Říkal sem, že mezitím vydá někdo pro mně ideální 26", ale ticho po pěšině tento panel je bohužel stále to nej v poměru cena výkon co v kategorii 26-28 najdeme :o/
Case: Antec P182 Power: Corsair HX520 MB: Asus P5Q Deluxe CPU: C2D E8400/Thermalright Ultra-120/Noctua NF-S12 RAM: A-Data 2x2GB 800 Hmz 4-4-4-12 DVD RW: LG SuperMulti GSA-4167B HDD: WD360ADFD/WD6400AAKS/WD10EACS GPU: Sapphire Radeon HD3870/Accelero S1 rev. 2/W2600HP-BF Sound: Creative Labs X-Fi Xtreme Music/Creative Labs MegaWorks 250D 2.1 THX TV: AVerTV Hybrid Speedy Control: Logitech S510 Media Remote CZ/MX1000/Cordless Freedom 2.4/WingMan Cordless Rumblepad II/iMON 2,4G LT Communication: Logitech QuickCam Pro 5000/Logitech Cordless Internet Handset
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fofrer »

ja jim napsal na podporu vyrobku velice slusny email, a ani mi nebyli schopny odpovedet - jako jestli jeste budu menit objednavku, tak na to kvuli dolaru urcite doplatim :( Ja pockam posledni tejden.. pak du do HP2475 - :evil:
-btw mohli by rict, jestli to bude vubec a podivat se na to skutecne....
Reptile
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Reptile »

tady je docela good recenze:

http://www.prad.de/en/monitore/review/2 ... 600hp.html

hodně o něm uvažuju tak se snažím získat co nejvíc info.ale hned mi zaráží vic věcí. třeba proč to nemá 2xDVI? to to s jednim DVI umí takový rozlišení? pak se mi vůbec nelíbí to podsvícení černého pozadí ...je jasně vidět jak to na krajích prosvítá...

potom vůbec nevim co si mam představit pod tim pojmem input lag... - mohl by mi to někdo vysvětlit? chapu že to je nějaké zpoždění inputu :-)))

neni nějakej podobnej panel od konkurence? nejlépe samsung :-)) a je lepší s-ips než s-pva?
a s tim oledkovym monitorem je to pravda že vyjde brzo? ale cena si myslim bude asi brutál ne? když 10" oled od sony stojí 60tis tušim :-)
CPU:Intel Core i5 2500k @ 4,7GHz - 1,27V Cooler:Thermalright Silver Arrow MB:Asus P8P67 B3 RAM:4x4GB Kingston HyperX 1600Mhz GPU: MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 1820/1780 HDD:Samsung SSD 840 EVO 120GB, Samsung 1TB, Samsung 1,5TB, Seagate 2TB, Seagate 4TB Case:Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx PSU:Seasonic X-560 Gold Writer:Samsung SH-S223C Mouse:Razer Diamondback + Logitech MX 1100 Keyboard:Logitech Cordless Desktop Wave Pro
PARASONIC
Nováček
Nováček

Příspěvek od PARASONIC »

Opět jsem si uvědomil jaká je kastrace důležitá věc ...

Dostala se mi do rukou stejná ukrajinská operátorka která mi sdělila, že termín konec září nakonec nevyšel ale že se nemusím bát, že koncem listopadu začátkem prosince budou ...

Nemám bohužel moc co dodat třeba do té doby vydá někdo 26" schopnou konkurence - neváhal bych ani vteřinu ...
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“