Názdárek. Je tu .... pokračovánííí! Dneska jsem jak jsem řekl udělal ty bočnice z plechu a zapracoval i na nasávání na bočnicích. Boužel jsem nestihl nasávání poohýbat, posvařovat a přivařit k bočnicí. Nevím jestli se k tátovy do práce tento týden vůbec ještě dostanu takže nic neslibuju. Doufám že mi to vyjde a v pátek to poohýbám a svařím . Jo a je to komplet 1-1,5 mm plech teď si nejsem jistej, ale byl docela silnej.
Takhle by to mělo vypadat na bočnicích:
Takhle nahoře - to až asi další týden.
A tohle je dnešní prácička, ta papírová ukázka je v měřítku 1:1 k plechu takže to bude stejně velký .:
Nebylo by lepsi vzit plast a horkovzdusnou pistoly? (Nebo klempirske kladivo a hrat si s plechem)
Tohle je az nechutne hranaty.
Lancer ma ostre hrany ale ne 90st. Tohle mi spis pripomina rusky tuzing.
Aha špatně jsem se vyjádřil, to jak to je na těch fotkách to sice bude ale ty hrany se zaoblí tmelem nebojte to bych byl dobrej blázen kdyby to pěkně nesplývalo potom se skříní. Takhle hranatý to nebude nebojte. A nerovnosti na plechu se vyřeší taky tmelem. Tohle určitě nebude finální podoba tech nasávacích otvorů nemějte strach .
Tak zase nějaký příšerný rádiusy tam nebudou. Nemám rád auta co sou strašně zaoblený. Ale 90 stupňů tam určitě nebude. A toho tmelu no nevím, ale nebude to snad tak strašný.
Aha ... No já myslel že myslíte tu plochou hranu na boku nasávání. Ta půjde trošku zkosit tím tmelem. Udělal jsem to naschvál takhle abych to měl na obou stranách naprosto stejný, a pak ty zkosení dodělal tmelem. .
Nazdárek dneska jsem dodělal to nasávání na bočnicích. Na bočnicích ještě zbývá dokitovat nasávání, osadit panty, vyříznout okno, no .. je toho ještě dost. Jo a to bodování přijde samozřejmě ještě zbrousit.