Velice povedený mod, jestli se líbí nebo ne záleží na vkusu, to bych neřešil. Ale neodpustím si jednu poznámku - ty náboje. Proč jsi použil na case pomalovaný nápisy US ARMY apod. ruské náboje? 7,62x54R je ruský náboj (třeba TOKAREV SVT-40 nebo SVD - Snajperskaja vintovka Dragunova). Navíc když už si je nacpal do nábojového pásu, tak to působí dost divně, ještě jsem neviděl kulomet co by používal střelivo s okrajovou nábojnicí. Nejlepší by asi bylo použít 7,62x63, civilně se značí 30-06 Springfield, dá se naprosto běžně koupit. A je to původně vojenský náboj, ve Vietnamu používaný. Další možnost .308 Winchester, vojenské značení 7,62x51 NATO.
Pro všechny ostatní - ano, jsem někdy hnidopich a vím o tom, bohužel ty tabletky na to moc nezabírají
Jo, to máš možná pravdu, ale kolik lidí se v tom natolik vyzná, aby tohle řešilo? Původně tam měly být zmiňované .308 Winchester, ale jelikož jsem pak sehnal ty co tam jsou i s pásem a certifikátem o znehodnocení, tak nebylo co řešit. Ty .308 jsou takový moc čistý, takže by působily hodně rušivě...
Tak jsem jí viděl na vlastní oči na invexu, je to obří case, mnohem větší než na fotkách!! A je nádherná! A to nemluvim o té myši, podložce a klávesnici k tomu!