Převod pdf do doc
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Převod pdf do doc
Dobrý den, potřebuji převést pdf soubor, který obsahuje i tabulky a je dlohý přes 60 stran do formátu,který spustím v ms word,nejlépe doc. Je potřeba zachovat tabulky a češtinu-většina programů mi češtinu splznila,nebo nezachovala tabulky. Doporučte mi program na převod. Děkuji
- VasekB
- Začátečník

-
Re: Převod pdf do doc
abby finereader
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
děkuji,vypadá to nadějně.
- xxsawer
- Začátečník

-
Jednoduchá odpověď, jestli to chceš rychle přesně a málo pracně tak si z toho odělej obrázky a vlož je do Wordu.
PDF neni formát pro editaci ani na nějaký velký kopírování textu, je to formát pro čtení a tisk.
FineReader je super program, když tam navolíš češtinu tak text přečte skoro 100%. Problém je ale právě s tím formátováním. Pokud má pdf složitější layout tak i když pdf přečte perfektně tak jakmile to uložíš do wordu tak formátování je většinou dost hrozný. Musíš hodně upravovat, na druhou stranu když si s tim vyhraješ tak výsledek je perfektní a máš editovatelnej text...
PDF neni formát pro editaci ani na nějaký velký kopírování textu, je to formát pro čtení a tisk.
FineReader je super program, když tam navolíš češtinu tak text přečte skoro 100%. Problém je ale právě s tím formátováním. Pokud má pdf složitější layout tak i když pdf přečte perfektně tak jakmile to uložíš do wordu tak formátování je většinou dost hrozný. Musíš hodně upravovat, na druhou stranu když si s tim vyhraješ tak výsledek je perfektní a máš editovatelnej text...
- VasekB
- Začátečník

-
xxsawer píše:Jednoduchá odpověď, jestli to chceš rychle přesně a málo pracně tak si z toho odělej obrázky a vlož je do Wordu.
moc peknou prasarnu mu radis.. vkladat obrazek do wordu, aby z toho byl "textovy" soubor je pomalu jako kdyz prevede BMP na JPG tim, ze to prejmenuje.. windowsy to otevrou, nebot se podivaji do hlavicky souboru a pochopej ze user je debil.. (pri takovemto prevodu BMP na PNG to driv slozilo IE5, kdyz se to "PNG" dalo do HTML ;o)
bud at to necim prevede Abby FineReader, necim od Adobe, nebo at to necha byt.. posledni Abby si i s formatovanim docela dost dobre poradi, staci i trial verze z webu
- xxsawer
- Začátečník

-
to VasekB:
psal sem mu dve mosnosti, s tema obrazkama je to nejrychlejsi...
FineReader je samozrejme nejlepsi, ale formatovani ti rozbije kdyz je slozitejsi layout, rikej si co chces
delam s tim obden
psal sem mu dve mosnosti, s tema obrazkama je to nejrychlejsi...
FineReader je samozrejme nejlepsi, ale formatovani ti rozbije kdyz je slozitejsi layout, rikej si co chces
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem to převedl a ok. (fine reader)
Dělal jsem to pro učitele-potřeboval jeden text i s tabulkama převést do wordu, aby si to doma upravil/zkopíroval,... a dal do své práce,kterou psal ve wordu...
Dělal jsem to pro učitele-potřeboval jeden text i s tabulkama převést do wordu, aby si to doma upravil/zkopíroval,... a dal do své práce,kterou psal ve wordu...