Splinter Cell - Double Agent
Moderátor: Baneshee
- Nickyy
- Nováček

-
Re: Splinter Cell - Double Agent
Tak jsem se dostal k této hře. Ovšem hned v duhé misi jsem narazil na poměrně zásadní problém:
Na konci levelu mám zajmout helikoptéru, což se mi nedaří. V návodu stojí:
"Once inside, climb the ladder beside the door and Sam will jump onto the helicopter."
Problém je, že mě na tu helikoptéru prostě skočit odmítá. Můžu si na té střeše zatančit třeba kozáčka a nic. Proskákal jsem na ní každej centimetr a nemělo to na nic vliv.
Mimochodem ještě jsem neviděl tak zabuggovanou hru (i s patchem 1.02).
Na konci levelu mám zajmout helikoptéru, což se mi nedaří. V návodu stojí:
"Once inside, climb the ladder beside the door and Sam will jump onto the helicopter."
Problém je, že mě na tu helikoptéru prostě skočit odmítá. Můžu si na té střeše zatančit třeba kozáčka a nic. Proskákal jsem na ní každej centimetr a nemělo to na nic vliv.
Mimochodem ještě jsem neviděl tak zabuggovanou hru (i s patchem 1.02).
- Jaitni
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, hra mi jede na kokos. Předpokládám že by to mohli vyřešit patche, ale jelikož hru nemám nainstalovanou potřeboval bych od ňákýho hodnýho člověka, jestil by mi neposlal registr té hry... Pude za to do nebe a možná eště něco vymyslim...
ICQ 245 947 912. Btw jestli nevíte jak na export toho registru, tak to nevadí, prostě napište na to icq a já už vysvětlim
//EDIT: no tááák
ICQ 245 947 912. Btw jestli nevíte jak na export toho registru, tak to nevadí, prostě napište na to icq a já už vysvětlim
//EDIT: no tááák
- Thellwin
- Administrátor

A co takhle jí nainstalovat z originálního média, které jistě vlastníš ?
To víš, kopírovat už instalovanou hru odjinud se občas nevyplácí ...
Goldnoob team proud member!
- Jaitni
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nj, už sem to vyřešil... chjó, kdybych si tudle hru koupil, tak sem fakt nasranej, takže díky za hodný "kamarády", kteří se o hru rádi podělí a já tak můžu zjistit, že ta hra je prostě rozbitá...Thellwin píše:A co takhle jí nainstalovat z originálního média, které jistě vlastníš ?
- brabee
- Začátečník

-
Zdravim,
mam čerstvě nainstalovaný SCDA a mam menší problém s obrazem - duchy. Prostě mam ve scéně obrázek z jiný scény (viz obrázek.
Nevíte někdo co s tim?
Mam verzi 1.02, ovladače na 9800 GTX 185.85.
mam čerstvě nainstalovaný SCDA a mam menší problém s obrazem - duchy. Prostě mam ve scéně obrázek z jiný scény (viz obrázek.
Nevíte někdo co s tim?
"I když člověk po celý čas nic nedělá, je nutné si odpočinout." Jaroslav Hašek
- Swat
- Mírně pokročilý

Vypni si antialiasing.Dělá mi to totéž,když vypnu AA je všechno ok.Je to otrava,člověk by si to rád zahrál v plný parádě,ale můžeme poděkovat buď nVidii,nebo Ubisoftu ze Šanghaje,ta hra je dojebaná,nevypadá to,že by ještě vyšel patch,nebo drivery,který by to vychytaly,takže jediný řešení je slevit z grafickýho vzhledu....brabee píše:Zdravim,
Nevíte někdo co s tim?
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A jinak ta hra šlape v pohodě, bez AA? Mám verzi ze Steamu, sestavu v podpisu, drivery 182.50.Ještě jsem to nehrál, teď se snažím prokousat Pandorou, ale ta mě sere protože v ní nefungujou realtime stíny (v prvním SC se daly zapnout v ini, tady ne), tak se ptám jestli je aspoň ten DA jinak 100% funkční..bez AA se obejdu.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Swat
- Mírně pokročilý

Já ho nainstaloval nedávno,že ho dám znova,chystám se na něj,ale nejdřív chci dohrát Riddicka.Napoprvé jsem ho došel tak do dvou třetin,ale měl jsem tam tak šílený propady frameratu (taky klidně pod 15),že právě po těch dvou třetinách hry jsem vytek a přestal na to mít nervy.To bylo na Forceware řady 160...Teď jsem odehrál první dvě mise a framerate se zdá být mnohem lepší,budu moct říct víc,až se dostanu dál,jak říkám,teď jedu Riddicka...Každopádně na GTX280 bys neměl mít problémy.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- brabee
- Začátečník

-
Swate dík, byl to AA! Jinak mi hra jede bez problémů, nechá se nastavit i vyšší rozlišení, takže AA oželim
"I když člověk po celý čas nic nedělá, je nutné si odpočinout." Jaroslav Hašek
- Swat
- Mírně pokročilý

Tak jsem to dohrál.Měl jsem DA rozjetej několikrát před tím,ale vždycky mě to něčím vymotalo a vykašlal jsem se na to.Nicméně tentokrát jsem byl už tak daleko,že jsem se kousnul a dotáh to do konce.Musím říct,že místy to bylo utrpení.AI občas viděla i to,co by v rámci zachování hratelnosti vidět neměla,s požitkem při Chaos Theory se to vůbec nedá srovnávat.Jinak příběh celkem zajímavej,ale co je to platný,když mi framerate občas klesnul i pod dvacet....Zážitek žádnej,dohrál jsem to jen pro ten zářez na pažbě.Další průser-chci přeloadovat hru a místo aby mě to hodilo do hry mi to přehraje umírací sekvenci.Takže musím lovit ve starších savech a najít nějakej funkční a to někdy znamenalo 10 minut hry zpět-no na posrání pánové.Kdyby ta hra byla po optimalizační a hratelnostní stránce na úrovni Chaos Theory,tak je to pecka,ale takhle je to největší průser série.Pamatuju si,jak jsem žral jedničku,potom Pandora Tomorrow a Chaos Theory tomu nasadil korunu s těma všema speciálníma pohybama.Tady ani nejdou použít,jako za celou hru jsem neměl příležitost někoho bafnout zavěšenej na trubce apod.Jak říkám,dohrál jsem to jen proto,že mám Fishera rád a nyní jen čekám na Conviction,kterej,doufám,dopadne jinak,než tohle....
- Tomekkk
- Nováček

-
Dobry den,prosim stahl jsem si demo teto hry a po instalaci mi to vyhodilo tuto hlasku.Jinak mam Acer 5930G aVisty 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
MB: MSI KT 4V CPU: AMD Athlon XP 2500+ BOX RAM: 2* 256MB DDR PC3200 CL2.5 HDD: 60GB Western Digital CaviarXL 8MB cache 7200 RPM VGA: LEADTEK WinFast A6600 GT TDH (AGP) 500/900@550/1100 DVD-RW: TEAC DV-W516G DL 4x16x16x CD-RW: TEAC CD-W552E 52x24x52 Monitor: LG 19" F900P 30 - 111[kHz] Mouse: Logitech MX510 Optical Mouse, USB/PS2 Power: Fortron 300W/LN/12fan/PFC/P4/24PIN, FSP300-60THN OS: Win XP Pro CZ SP2
- Thellwin
- Administrátor

Přeinstaluj DX9, ideálně zkus poslední update někdy z letošního února.
- Tomekkk
- Nováček

-
No diky za radu,ale tim to asi nebude,dx byl pribaleny i u toho dema,ten jsem instaloval taky a nic.Porad to same,tak nevim,jeste zkusim pohledat njaky novejsi,ale nevim....
MB: MSI KT 4V CPU: AMD Athlon XP 2500+ BOX RAM: 2* 256MB DDR PC3200 CL2.5 HDD: 60GB Western Digital CaviarXL 8MB cache 7200 RPM VGA: LEADTEK WinFast A6600 GT TDH (AGP) 500/900@550/1100 DVD-RW: TEAC DV-W516G DL 4x16x16x CD-RW: TEAC CD-W552E 52x24x52 Monitor: LG 19" F900P 30 - 111[kHz] Mouse: Logitech MX510 Optical Mouse, USB/PS2 Power: Fortron 300W/LN/12fan/PFC/P4/24PIN, FSP300-60THN OS: Win XP Pro CZ SP2
- Thellwin
- Administrátor

Jak jsem napsal, zkus nainstalovat poslední verzi
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... layLang=en
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... layLang=en
- VencaCZE
- Nováček

-
Zdravím,
nevíte někdo, jak se v téhle hře dají úplně vypnout stíny, nějakej fígl v configu
Mám je stažený na low a je to pěknej hnus. A při větším nastavení mi to dost žere výkon.
nevíte někdo, jak se v téhle hře dají úplně vypnout stíny, nějakej fígl v configu
- Jaitni
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No já nevim... hře, která je postavená na schovávání se ve stínu, vypnout stíny... to musí být docela sranda :o)
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Double Agent je tak šitózní hra, že právě ani moc na stínech postavenej není : ).Ale jak je vypnout netuším.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zdravim. Ve hre jsem narazil na jeden problem a to v minihre otevirani trezoru, kdy ta kolecka nechtela zacit rotovat. Narazil jsem na to az v tom hotelu v Shanghaii, predtim nebyl problem.
Reseni jsem zde nenasel (coz me mimochodem dost prekvapilo, ze se to nikomu nestalo), ale pomohlo forum ubisoftu: http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/ ... 8521023495
Pro spusteni rotace kolecek v sejfu je nutne, aby nebyla snizena rychlost Samova pohybu na minimum. Takze staci protocit kolecko mysi dopredu a kolecka sejfu se daji do pohybu.
Tak kdyby na to nekdy nekdo narazil
Reseni jsem zde nenasel (coz me mimochodem dost prekvapilo, ze se to nikomu nestalo), ale pomohlo forum ubisoftu: http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/ ... 8521023495
Pro spusteni rotace kolecek v sejfu je nutne, aby nebyla snizena rychlost Samova pohybu na minimum. Takze staci protocit kolecko mysi dopredu a kolecka sejfu se daji do pohybu.
Tak kdyby na to nekdy nekdo narazil
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tenhle problém jsem měl taky : ). Fakt demence made in china ubisoftu.
- Swat
- Mírně pokročilý

Tak jsem to chlapi rozjel znova,abych zjistil,jak si bude GTX275 stát.A musím říct,že se tentokrát bavím.V místech,kde 8800GTX dávala pod dvacet fps v nějakejch 1440x900 mám teď 30+ v 1680x1050,což je u týhle hry slušně hratelný,odezva myši je solidní (30+ mám na mysli při pohledu skrz optiku,kterej je náročnej jak prase,jinak to valí 40+).Samozřejmě to neomlouvá totálně doprasenou optimalizaci,ale konečně je to hratelný a já si to můžu pořádně vychutnat.Napodruhý,jako v každý hře,si člověk všímá dalších věcí a musím říct,že tentokrát mi hra odsejpá mnohem líp,samozřejmě taky proto,že jsem to už jednou dohrál.Nicméně ve frameratu,kterej poskytuje 275ka se dá konečně mluvit o zábavě i grafickym požitku,protože i když je tam doprasený AA (viz posty výše),tak ale pořád ta hra vypadá hodně slušně se zapnutym HDR.Jen ty stíny mohly být ostřejší (na stíny v Chaos Theory to nemá).