Já se na to vrhnu tak během půl hodiny, ale chtěl sem znát nějaké vaše rady a nápady... Dík
Windows nealokuje celou RAM
- klemikaze
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Windows nealokuje celou RAM
Dostal se mi pod pazoury počítač známého, po instalaci Windows XP vše běželo v pohodičce, problém však nastal po instalaci SP2 - paměť se "srazila" (fyzicky samozřejmě zůstává 1GB, Windows však z neznámého důvodu načte pouze 96MB). S takovouto kapacitou je PC samozřejmě nepoužitelný (a ne, nechce používat Win95
). Neřešil jste někdo podobný problém?
Já se na to vrhnu tak během půl hodiny, ale chtěl sem znát nějaké vaše rady a nápady... Dík
A komu se to nelíbí, ať mi klobouk... 
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Windows nealokuje celou RAM
Tohle sem resil. Z nejakeho duvodu pomohla az vymena modulu - nastesti to bylo v zaruce.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- klemikaze
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Windows nealokuje celou RAM
Ja se omlouvám, vždycky si ověřte s čim máte tu čest. Reference sem totiž dostal od tatíka a když sem se k tomu vrhnul já, tak sem zjistil že Widle maj fak 96MB, ale bylo to tim, že se překouk a místo 100MB který byly vidět při bootování viděl 1GB, prostě se překouk o nulu... 
A komu se to nelíbí, ať mi klobouk...