Zabarvení ikony na ploše
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Radkoff
- Začátečník

-
Zabarvení ikony na ploše
marně se snažím zbavit modrého podbarvení ikony+popisku na ploše (os XP pro). nevíte někdo, jak to změnit? vyzkoušel jsem snad už všechno. ve vlastnostech to jde nastavit na jinou barvu, ale ta modrá tam stejně zůstává a jsou tam potom obě barvy. z nouze jsem zkoušel i barvy v prohlížečích, ale to samozřejmě taky bylo k ničemu

- xxsawer
- Začátečník

-
Re: Zabarvení ikony na ploše
Nenapsal si jaky mas barevny schema a jakej mas nastavenej styl...
Co tim myslis, ze si zkousel i barvy v prohlizecich???
Jinak tohle se nastavuje ve vlastnostech plochy, karta Vzhled -> tlacitko Upresnit -> vybrane polozky a nastav tam puvodni barvu (ja tam mam 49,106,197)
Co tim myslis, ze si zkousel i barvy v prohlizecich???
Jinak tohle se nastavuje ve vlastnostech plochy, karta Vzhled -> tlacitko Upresnit -> vybrane polozky a nastav tam puvodni barvu (ja tam mam 49,106,197)
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud dobre vidim, tak ma jeste tu slozku podrzenou, coz me vede k nazoru, ze pouziva chovani ala "web", tudiz se mu slozka otvira jednim kliknutim.
Tohle se resi v moznostech slozky --> obecne --> klepnuti a poklepani.
Tohle se resi v moznostech slozky --> obecne --> klepnuti a poklepani.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Radkoff
- Začátečník

-
používám "chování á la web" a používám jej záměrně. proto jsem laboroval i s barvami prohlížeče... pro jistotu. jinak používám Zune theme na default. věci, které zmiňujete (xxsawer, livebomb), samozřejmě vím a znám. dokážu si vše přizpůsobit tak, jak potřebuji, akorát se nedokážu zbavit modrýho podbarvení při ukázání. když si vyzkoušíte styl windows xp + třeba stříbrneý barevný schéma, bude se ikona při ukázání podbarvovat bleděmodře. a nikde v možnostech (upřesnit) to nezměníte
- velvet.x
- Nováček

-
to mě trápí podobný problém. ale místo jedné mi zmodrali vsechny ikony na plose. sice dokázu zmenit barevne pozadi ikony ale neumím nastavi průhledné pozadí. takze vždy musím mít nějakou barvu a to vypadá dost nevzhledně. prosím pomoc.