Zabarvení ikony na ploše

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Radkoff
Začátečník
Začátečník

Zabarvení ikony na ploše

Příspěvek od Radkoff »

marně se snažím zbavit modrého podbarvení ikony+popisku na ploše (os XP pro). nevíte někdo, jak to změnit? vyzkoušel jsem snad už všechno. ve vlastnostech to jde nastavit na jinou barvu, ale ta modrá tam stejně zůstává a jsou tam potom obě barvy. z nouze jsem zkoušel i barvy v prohlížečích, ale to samozřejmě taky bylo k ničemu

Obrázek
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: Zabarvení ikony na ploše

Příspěvek od xxsawer »

Nenapsal si jaky mas barevny schema a jakej mas nastavenej styl...
Co tim myslis, ze si zkousel i barvy v prohlizecich???
Jinak tohle se nastavuje ve vlastnostech plochy, karta Vzhled -> tlacitko Upresnit -> vybrane polozky a nastav tam puvodni barvu (ja tam mam 49,106,197)
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Pokud dobre vidim, tak ma jeste tu slozku podrzenou, coz me vede k nazoru, ze pouziva chovani ala "web", tudiz se mu slozka otvira jednim kliknutim.
Tohle se resi v moznostech slozky --> obecne --> klepnuti a poklepani.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Radkoff
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radkoff »

používám "chování á la web" a používám jej záměrně. proto jsem laboroval i s barvami prohlížeče... pro jistotu. jinak používám Zune theme na default. věci, které zmiňujete (xxsawer, livebomb), samozřejmě vím a znám. dokážu si vše přizpůsobit tak, jak potřebuji, akorát se nedokážu zbavit modrýho podbarvení při ukázání. když si vyzkoušíte styl windows xp + třeba stříbrneý barevný schéma, bude se ikona při ukázání podbarvovat bleděmodře. a nikde v možnostech (upřesnit) to nezměníte
velvet.x
Nováček
Nováček

Příspěvek od velvet.x »

to mě trápí podobný problém. ale místo jedné mi zmodrali vsechny ikony na plose. sice dokázu zmenit barevne pozadi ikony ale neumím nastavi průhledné pozadí. takze vždy musím mít nějakou barvu a to vypadá dost nevzhledně. prosím pomoc.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“