Command & Conquer: Red Alert 3
Moderátor: Baneshee
- oneill_sx1
- Začátečník

Re: Command & Conquer: Red Alert 3 : BETA TEST
Nejsem z RA3 zrovna nadšený. Přijde mi to nepřehledné a působí to na mne moc retro. C&C3 se mi líbí více.
- drak
- Začátečník

Hrál jsem všechny CC hry, ale do týhle se nějak dostávám nejhůře - ani to neumím nějak popsat - zatím jsem asi ve třetí misi za Sověty, tak uvidím potom.Nechci to strhat než to dohraju.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mě tam hlavně ze začátku vadil ten můj "spolubojovník" který někdy udělá půl práce za mě, což mě docela štve 
- Kamílek
- Začátečník

-
V sobotu jsem zakoupil, chvilku zkusil single, abych zjistil, jak to vypadá a pak se vrhnul na multiplayer, kterej je tradičně super a opět brutální žrout času. Jinak problémy s chodem hry jsem nezaznamenal žádný.
MB: Asus P8P67 Pro CPU: Intel i5 2500K 3,3 GHz @ 4.5 GHz + Noctua DH-14 RAM: Corsair 2x4GB VGA: Asus HD4850 + AC S1 HDD: Hitachi Deskstar 400GB + 500GB + WD Green 1.5TB Case: Chieftec + Case Fan Noctua NF-S12-800 + Seasonic S12 430 Zvukovka: Audiotrak Prodigy 7.1 HiFi Repro: Genius SW-HF 5.1 5000 Sluchátka: Sennheiser HD595 Klávesnice: MS Natural Ergonomic Keyboard 4000 Myš: Razer DeathAdder Joypad: Logitech Rumble Pad II Monitor: NEC 20 WGX2Pro OS: Windows Vista Home Premium 64bit
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
Tak význam toho spolubojovníka mě poněkud uniká. Kooperace s kamošem?! OK. Ale hrát singl a nechat si do toho vrtat počítač, no nevim. Ale je dost možny že ho ocením až hru pojedu na hard.Still.Lord píše:Mě tam hlavně ze začátku vadil ten můj "spolubojovník" který někdy udělá půl práce za mě, což mě docela štve
Mám radost z optimalizace hry. Cac byl nehratelnej a red alert mam 1440*900, 2x AA, vše na high a jede to krásně. No on i RA2 měl zjednodušený engine z tiberianu a ve finále vypadal lépe.
- Ice69
- Začátečník

Zkoušel jste někdo skirmish 6 hráčů free for all? Docela mazec na normal úroveň, AI protivníci podvádí jako prase, vystaví celou základu 3 krát rychleji a mají bezedný doly na rudu. Nehledě na to (co mě asi nejvíc štvalo) že když jsem si postavil jakoukoliv nejlepší jednotku na vodě a nechal ji chvíli bez dozoru, okamžitě byla pryč. Když jsem zkoušel zjistit co se stalo, tak počítač na ně automaticky sesílal taktické útoky i když jsem je zašil kam chtěl.
Pro mě je skirmish velké zklamání, kampaň hraju z velké části kvůli videím a to jsem už od prvního RA velkým fanouškem série. Přesná kopie C&C Tiberium Wars a to hlavně hratelností a dá se říci i grafikou. TW mě vůbec nenadchlo a s chladnou hlavou jsme ho přešel. RA hraji jenom kvůli jménu a videím 
- Mailen
- Začátečník

-
Re: Command & Conquer: Red Alert 3
Ahoj, nevíte někdo jak se opravují jednotky/lodě?... Díky.
- DAveDOG
- Mírně pokročilý

Třeba za rusy musíš postavit drtič blízko k vodě.
- Mailen
- Začátečník

-
Jj, díky, v následují misi mi to došlo, shaju singleplayer za rusy. Tam už bylo možné tuto budovu postavit.
- Sniper2003
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
V patek jsem si to vyzvedl na poste,vecer nainstaloval a vcera cca v pul desaty vecer jsem to dohral za CCCP
musim rict,ze me prekvapilo jak je to kratky...
Core i7-2600k,Gigabyte G1.Sniper 2,MSI Cyclone 1GB GTX460;8GB A-DATA GAMING,640GB WD;750GB WD,2TB Samsung,64GB SSD Verbatim,LG Blu-Ray writer,Pioneer DVR212;Sound Blaster X-Fi Titanium PCI-e;Cooler Master 460w;DELL U2311H.
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
I já jsem zakoupil a vypadá to sice pěkně, ale nějak extra mě to nechytilo - MP jsem nezkoušel ještě, ale v singlu mam rozehraný mise za sověty a jsem u asi 7. nebo 8. mise, která je na mě už dost těžká (tj ta jak dostanu vojáka, spoluhráč medvěda a máme sejmout toho jejich "vůdce") - vždycky jakmile začnu útočit apokalypsama na první jejich základnu, tak se najdou jednotky, který se dostanou skrz základnu a zničí mi jí
.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- Mailen
- Začátečník

-
Ahoj, tu jsem take vcera hral a udelal ji. Spoluhrac si vezme na starost vodni utok a ty se muzes soustredit na pozemni. Doporucuju si udelat dobrou obranu - tesla civky + baterie proti vzdusnym utokum a nekam na cip zakladny jerab na opravy, kolem jerabu si udelej armadu, tanky a helikoptery a nema sanci... pak postupne zacni utocit a oslabovat ho... Takto jsem nemel vetsi problem.
Jinak u te mise s tim medvedem a vojakem, tam staci obejit toho cisare zleva a dole vyhodit ty zapalne sudy, odlakas tim pozornost a jdes na nej. Takto jsem tuto misi udelal asi za 5 minut a ani jednou neutocil, krome posleddniho utoku na cisare. Snad ti to pomuze. Cau.
Jinak u te mise s tim medvedem a vojakem, tam staci obejit toho cisare zleva a dole vyhodit ty zapalne sudy, odlakas tim pozornost a jdes na nej. Takto jsem tuto misi udelal asi za 5 minut a ani jednou neutocil, krome posleddniho utoku na cisare. Snad ti to pomuze. Cau.
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já myslel to, co následuje potom - vystavíš si základnu a máš zničit ty 3 lidi. Konečně se mi to povedlo kombinací 4xV4, 3x apokalypsa a 4x skokan, tím jsem sundal všechny 3 základny. Teď se rozbalil samotný japonský císař a já jdu stavět megaobranu, tohlejsem nečekal
.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- HĘŁŁĘR
- Začátečník

Red Alerty 3 mě prostě baví
je to velmi dobrá hra. I když na TW a KW nemá ...
Prošel jsem kampaň za Rusáky .. v pohodě.
Za Amíky jsem v poslední misi a je tam peklo
velmi těžká mise. Už to zkouším po 3.
A Země Vych. Slunce je exotika .. zajímavá hratelnost, v kampani jsem zatím ve 3.misi.
Jinak jedi vše na maximum, FPS mám 30, 1920*1200 a GPU se nudí ..
Prošel jsem kampaň za Rusáky .. v pohodě.
Za Amíky jsem v poslední misi a je tam peklo
A Země Vych. Slunce je exotika .. zajímavá hratelnost, v kampani jsem zatím ve 3.misi.
Jinak jedi vše na maximum, FPS mám 30, 1920*1200 a GPU se nudí ..
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D ; Chladič CPU: ARCTIC Liquid Freezer III 360 Pro ;MB: GIGABYTE X870E AORUS ELITE X3D ; Operační paměť: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 NEO AMD EXPO ;Grafická karta: MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X 10G OC ; Zvuková karta: Sound Blaster Z ; Disky:(1)Samsung 970 EVO PLUS 1TB M.2, (2) SSD Kingston Now A400 480GB, (3) Samsung 960 EVO 250GB M.2, (4) HDD WD 1TB, (5) Seagate BarraCuda 2TB ;Zdroj: Corsair HX1200 80 PLUS Platinum ;OS: Win 11 Pro 64bit. ;Case: Fractal Design Define 7 XL Black - Dark TG ;Monitor: Asus ROG SWIFT PG278QR 27" + ASUS PG329Q LCD 32" ;Sluchátka: Sony WH-1000XM4
- Erathian13
- Začátečník

Zdravím
Jak je to s tou co-op kampaní?Jde to pouze ve dvou nebo se to dá hrát i ve třech? (neředpokládám to,ale zeptat se musím)
Jak je to s tou co-op kampaní?Jde to pouze ve dvou nebo se to dá hrát i ve třech? (neředpokládám to,ale zeptat se musím)
- G@SPi
- Začátečník

Podla mna iba pre dvoch, kedze su aj mapy tak stavane. 
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSi GTX 460 Hawk Talon Attack, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB, HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: SB Audigy 4 + Logitech Z-2300, CASE: Antec P183 black, PSU: Enermax EG495AX-VE(W)SFMA, MONITOR: LCD 22" LG W2220P
- HĘŁŁĘR
- Začátečník

Jen ve 2 no .... 
Kéž by to mohli vymyslet lepším způsobem .. tu coop
Kéž by to mohli vymyslet lepším způsobem .. tu coop
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D ; Chladič CPU: ARCTIC Liquid Freezer III 360 Pro ;MB: GIGABYTE X870E AORUS ELITE X3D ; Operační paměť: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 NEO AMD EXPO ;Grafická karta: MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X 10G OC ; Zvuková karta: Sound Blaster Z ; Disky:(1)Samsung 970 EVO PLUS 1TB M.2, (2) SSD Kingston Now A400 480GB, (3) Samsung 960 EVO 250GB M.2, (4) HDD WD 1TB, (5) Seagate BarraCuda 2TB ;Zdroj: Corsair HX1200 80 PLUS Platinum ;OS: Win 11 Pro 64bit. ;Case: Fractal Design Define 7 XL Black - Dark TG ;Monitor: Asus ROG SWIFT PG278QR 27" + ASUS PG329Q LCD 32" ;Sluchátka: Sony WH-1000XM4
- joXerus
- Začátečník

no kampan nehraju, to je nudka
hraju jen skirmish a je to zajimve.... porad to veme vyvolava vztek ze je mi pc na normal rovnocenym souperem
asi bych si mohl dat kampan at poradne ovladnu ty jednotky...ja teda hraju za japonce (nevim jak ostatni) a ti maj snad u kazde jednotky nejaky dalsi mod
hlavne se mi u nich strasne libi ti mechove - hlavne ten lehkej a tezkej co meni styl na pozemni/vzdusnej
dokonce i ty vodni bitvy vypadaj pekne
jako RA3 celkem solidni palba, ja mel 3 roky notas takze jsem nic moc nehral a toto slouzi jako solidni vycpavka do te doby nez vyjde starcraft 2
hraju jen skirmish a je to zajimve.... porad to veme vyvolava vztek ze je mi pc na normal rovnocenym souperem
hlavne se mi u nich strasne libi ti mechove - hlavne ten lehkej a tezkej co meni styl na pozemni/vzdusnej
dokonce i ty vodni bitvy vypadaj pekne
jako RA3 celkem solidni palba, ja mel 3 roky notas takze jsem nic moc nehral a toto slouzi jako solidni vycpavka do te doby nez vyjde starcraft 2
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
- barco
- Středně pokročilý

MP je zábavný, najmä po LANe ... Zatiaľ vadí len neustáli nedostatok surovín. Kľudne môžem mať aj 3 bane a aj tak mi to nestačí, stále som out of money. Zato AI protivník má peňazí až podozrivo veľa 
.
- joXerus
- Začátečník

jn comp me dava festovne....ja jsem spokojenej jak si postavim Oniho, ty delostrelecky tanky, mechy a pak si me srovnaj aj tak v poho.... s tema prachama je to na prd
hraje tu nekdo za japonce?
btw barco, nejsi nahodou barco z drakthula z forged?
hra world of warcraft
hraje tu nekdo za japonce?
btw barco, nejsi nahodou barco z drakthula z forged?
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12