Command & Conquer: Red Alert 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Re: Command & Conquer: Red Alert 3 : BETA TEST

Příspěvek od oneill_sx1 »

Nejsem z RA3 zrovna nadšený. Přijde mi to nepřehledné a působí to na mne moc retro. C&C3 se mi líbí více.
drak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drak »

Hrál jsem všechny CC hry, ale do týhle se nějak dostávám nejhůře - ani to neumím nějak popsat - zatím jsem asi ve třetí misi za Sověty, tak uvidím potom.Nechci to strhat než to dohraju.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Mě tam hlavně ze začátku vadil ten můj "spolubojovník" který někdy udělá půl práce za mě, což mě docela štve :(
Kamílek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kamílek »

V sobotu jsem zakoupil, chvilku zkusil single, abych zjistil, jak to vypadá a pak se vrhnul na multiplayer, kterej je tradičně super a opět brutální žrout času. Jinak problémy s chodem hry jsem nezaznamenal žádný.
MB: Asus P8P67 Pro CPU: Intel i5 2500K 3,3 GHz @ 4.5 GHz + Noctua DH-14 RAM: Corsair 2x4GB VGA: Asus HD4850 + AC S1 HDD: Hitachi Deskstar 400GB + 500GB + WD Green 1.5TB Case: Chieftec + Case Fan Noctua NF-S12-800 + Seasonic S12 430 Zvukovka: Audiotrak Prodigy 7.1 HiFi Repro: Genius SW-HF 5.1 5000 Sluchátka: Sennheiser HD595 Klávesnice: MS Natural Ergonomic Keyboard 4000 Myš: Razer DeathAdder Joypad: Logitech Rumble Pad II Monitor: NEC 20 WGX2Pro OS: Windows Vista Home Premium 64bit
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

Still.Lord píše:Mě tam hlavně ze začátku vadil ten můj "spolubojovník" který někdy udělá půl práce za mě, což mě docela štve :(
Tak význam toho spolubojovníka mě poněkud uniká. Kooperace s kamošem?! OK. Ale hrát singl a nechat si do toho vrtat počítač, no nevim. Ale je dost možny že ho ocením až hru pojedu na hard.
Mám radost z optimalizace hry. Cac byl nehratelnej a red alert mam 1440*900, 2x AA, vše na high a jede to krásně. No on i RA2 měl zjednodušený engine z tiberianu a ve finále vypadal lépe.
Ice69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ice69 »

Zkoušel jste někdo skirmish 6 hráčů free for all? Docela mazec na normal úroveň, AI protivníci podvádí jako prase, vystaví celou základu 3 krát rychleji a mají bezedný doly na rudu. Nehledě na to (co mě asi nejvíc štvalo) že když jsem si postavil jakoukoliv nejlepší jednotku na vodě a nechal ji chvíli bez dozoru, okamžitě byla pryč. Když jsem zkoušel zjistit co se stalo, tak počítač na ně automaticky sesílal taktické útoky i když jsem je zašil kam chtěl. :down: Pro mě je skirmish velké zklamání, kampaň hraju z velké části kvůli videím a to jsem už od prvního RA velkým fanouškem série. Přesná kopie C&C Tiberium Wars a to hlavně hratelností a dá se říci i grafikou. TW mě vůbec nenadchlo a s chladnou hlavou jsme ho přešel. RA hraji jenom kvůli jménu a videím :-D
Mailen
Začátečník
Začátečník

Re: Command & Conquer: Red Alert 3

Příspěvek od Mailen »

Ahoj, nevíte někdo jak se opravují jednotky/lodě?... Díky.
DAveDOG
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od DAveDOG »

Třeba za rusy musíš postavit drtič blízko k vodě.
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

Jj, díky, v následují misi mi to došlo, shaju singleplayer za rusy. Tam už bylo možné tuto budovu postavit.
Sniper2003
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sniper2003 »

V patek jsem si to vyzvedl na poste,vecer nainstaloval a vcera cca v pul desaty vecer jsem to dohral za CCCP :-) musim rict,ze me prekvapilo jak je to kratky...
Core i7-2600k,Gigabyte G1.Sniper 2,MSI Cyclone 1GB GTX460;8GB A-DATA GAMING,640GB WD;750GB WD,2TB Samsung,64GB SSD Verbatim,LG Blu-Ray writer,Pioneer DVR212;Sound Blaster X-Fi Titanium PCI-e;Cooler Master 460w;DELL U2311H.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

I já jsem zakoupil a vypadá to sice pěkně, ale nějak extra mě to nechytilo - MP jsem nezkoušel ještě, ale v singlu mam rozehraný mise za sověty a jsem u asi 7. nebo 8. mise, která je na mě už dost těžká (tj ta jak dostanu vojáka, spoluhráč medvěda a máme sejmout toho jejich "vůdce") - vždycky jakmile začnu útočit apokalypsama na první jejich základnu, tak se najdou jednotky, který se dostanou skrz základnu a zničí mi jí :x .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

Ahoj, tu jsem take vcera hral a udelal ji. Spoluhrac si vezme na starost vodni utok a ty se muzes soustredit na pozemni. Doporucuju si udelat dobrou obranu - tesla civky + baterie proti vzdusnym utokum a nekam na cip zakladny jerab na opravy, kolem jerabu si udelej armadu, tanky a helikoptery a nema sanci... pak postupne zacni utocit a oslabovat ho... Takto jsem nemel vetsi problem.
Jinak u te mise s tim medvedem a vojakem, tam staci obejit toho cisare zleva a dole vyhodit ty zapalne sudy, odlakas tim pozornost a jdes na nej. Takto jsem tuto misi udelal asi za 5 minut a ani jednou neutocil, krome posleddniho utoku na cisare. Snad ti to pomuze. Cau.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Já myslel to, co následuje potom - vystavíš si základnu a máš zničit ty 3 lidi. Konečně se mi to povedlo kombinací 4xV4, 3x apokalypsa a 4x skokan, tím jsem sundal všechny 3 základny. Teď se rozbalil samotný japonský císař a já jdu stavět megaobranu, tohlejsem nečekal :lol: .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
HĘŁŁĘR
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HĘŁŁĘR »

Red Alerty 3 mě prostě baví :) je to velmi dobrá hra. I když na TW a KW nemá ...

Prošel jsem kampaň za Rusáky .. v pohodě.
Za Amíky jsem v poslední misi a je tam peklo :D velmi těžká mise. Už to zkouším po 3.
A Země Vych. Slunce je exotika .. zajímavá hratelnost, v kampani jsem zatím ve 3.misi.

Jinak jedi vše na maximum, FPS mám 30, 1920*1200 a GPU se nudí .. :D
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D ; Chladič CPU: ARCTIC Liquid Freezer III 360 Pro ;MB: GIGABYTE X870E AORUS ELITE X3D ; Operační paměť: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 NEO AMD EXPO ;Grafická karta: MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X 10G OC ; Zvuková karta: Sound Blaster Z ; Disky:(1)Samsung 970 EVO PLUS 1TB M.2, (2) SSD Kingston Now A400 480GB, (3) Samsung 960 EVO 250GB M.2, (4) HDD WD 1TB, (5) Seagate BarraCuda 2TB ;Zdroj: Corsair HX1200 80 PLUS Platinum ;OS: Win 11 Pro 64bit. ;Case: Fractal Design Define 7 XL Black - Dark TG ;Monitor: Asus ROG SWIFT PG278QR 27" + ASUS PG329Q LCD 32" ;Sluchátka: Sony WH-1000XM4
Erathian13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Erathian13 »

Zdravím :)

Jak je to s tou co-op kampaní?Jde to pouze ve dvou nebo se to dá hrát i ve třech? (neředpokládám to,ale zeptat se musím)
G@SPi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od G@SPi »

Podla mna iba pre dvoch, kedze su aj mapy tak stavane. ;)
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSi GTX 460 Hawk Talon Attack, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB, HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: SB Audigy 4 + Logitech Z-2300, CASE: Antec P183 black, PSU: Enermax EG495AX-VE(W)SFMA, MONITOR: LCD 22" LG W2220P
HĘŁŁĘR
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HĘŁŁĘR »

Jen ve 2 no .... :)
Kéž by to mohli vymyslet lepším způsobem .. tu coop
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D ; Chladič CPU: ARCTIC Liquid Freezer III 360 Pro ;MB: GIGABYTE X870E AORUS ELITE X3D ; Operační paměť: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 NEO AMD EXPO ;Grafická karta: MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X 10G OC ; Zvuková karta: Sound Blaster Z ; Disky:(1)Samsung 970 EVO PLUS 1TB M.2, (2) SSD Kingston Now A400 480GB, (3) Samsung 960 EVO 250GB M.2, (4) HDD WD 1TB, (5) Seagate BarraCuda 2TB ;Zdroj: Corsair HX1200 80 PLUS Platinum ;OS: Win 11 Pro 64bit. ;Case: Fractal Design Define 7 XL Black - Dark TG ;Monitor: Asus ROG SWIFT PG278QR 27" + ASUS PG329Q LCD 32" ;Sluchátka: Sony WH-1000XM4
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

no kampan nehraju, to je nudka
hraju jen skirmish a je to zajimve.... porad to veme vyvolava vztek ze je mi pc na normal rovnocenym souperem :twisted: asi bych si mohl dat kampan at poradne ovladnu ty jednotky...ja teda hraju za japonce (nevim jak ostatni) a ti maj snad u kazde jednotky nejaky dalsi mod

hlavne se mi u nich strasne libi ti mechove - hlavne ten lehkej a tezkej co meni styl na pozemni/vzdusnej
dokonce i ty vodni bitvy vypadaj pekne :nervous:
jako RA3 celkem solidni palba, ja mel 3 roky notas takze jsem nic moc nehral a toto slouzi jako solidni vycpavka do te doby nez vyjde starcraft 2 :twisted:
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

MP je zábavný, najmä po LANe ... Zatiaľ vadí len neustáli nedostatok surovín. Kľudne môžem mať aj 3 bane a aj tak mi to nestačí, stále som out of money. Zato AI protivník má peňazí až podozrivo veľa :?
.
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

jn comp me dava festovne....ja jsem spokojenej jak si postavim Oniho, ty delostrelecky tanky, mechy a pak si me srovnaj aj tak v poho.... s tema prachama je to na prd

hraje tu nekdo za japonce?

btw barco, nejsi nahodou barco z drakthula z forged? :oops: hra world of warcraft
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“