sorry to je kravinaDzin píše:Tak každopádne SP3 ti sežere o dost více RAM, hodne to zpomalý PC
//edit Wilik - tema vydeleno ODTUD
Moderátor: Loki5567

sorry to je kravinaDzin píše:Tak každopádne SP3 ti sežere o dost více RAM, hodne to zpomalý PC

Není, testováno na nekolika PC, po odinstalovaní SP3 vrácena spotřeba RAM na stejno hodotu jako před instalací. na rychlém stroji kde máš víc jak 1GB RAM to asi nepoznáš. instalací SP3 se okamžite zvedne spotřeba RAM pro XP. Ale to vubec neřeší problém usera ktery je jinde.zombux píše:sorry to je kravinaDzin píše:Tak každopádne SP3 ti sežere o dost více RAM, hodne to zpomalý PC

Jak jsem psal tohle neni jeho problém. Ale když delam čistou instalaci zakázníkům, z instalačky XP SP2 a bez instalace ničeho jiného tam hodim SP3, tak to okamžitě po resetu bere více RAM. Jak mi to vysvětlíš? Je vidět že jsi to nezkoušelLiveBomb píše:Az na tuhle blbinu jinak vsecko v poradku??Dzin píše:Tak každopádne SP3 ti sežere o dost více RAM, hodne to zpomalý PC...![]()

25% na cem.. co to je za obhajobu.. je rozdil 25% ze 2GB a 25% z 512MB.. jinak tedy me zkusenosti jsou takove, ze instalacka s SP2 vs instalacka s SP3.. naroky na RAM spise nizsi, nez stejne, nebo vetsi.. jak rikam.. kontrola naprosto jednoducha.. desktop opatren sysmetrixem..Dzin píše:Dnes jsem isntaloval zákazníkovi XP, udelal test instalačka SP2, pak hned SP3 a zvedlo to spotřebu cca 25%, po odinstalováni SP3 se vrátilo zpet.

Jak jsem psal, na 512MB, zeptej se treba bejvalýho moda a admina Senteced, má naprosto stejné zkušenosti s SP3, je uplne jedno v čem to měříš, sysmetrix mám a znám. btw, Sysmetrix nemeří nic, čte to z MBMMaxtor píše:25% na cem.. co to je za obhajobu.. je rozdil 25% ze 2GB a 25% z 512MB.. jinak tedy me zkusenosti jsou takove, ze instalacka s SP2 vs instalacka s SP3.. naroky na RAM spise nizsi, nez stejne, nebo vetsi.. jak rikam.. kontrola naprosto jednoducha.. desktop opatren sysmetrixem..Dzin píše:Dnes jsem isntaloval zákazníkovi XP, udelal test instalačka SP2, pak hned SP3 a zvedlo to spotřebu cca 25%, po odinstalováni SP3 se vrátilo zpet.
Je ponekud rozdil nainstalovat rovnou SP3 jiz v oknech, a instalovat tenhle 300MB balik na hotove SP2 okna..
Tohle ale neni potom vec, kterou muzes svadet na SP3, jako spise na zpusob instalace..

Poznam, to cislo vyuziti RAM je na vsech cistejch instalacich (+/-) stejny. Nijak neupravena instalace winodows XP SP2 vyuzije po naistalovani +/- 250 MB ram. SP3 jich vyuzije cca +/- 270. Takze cca. 10% navic.LiveBomb píše: //Edit Dzin: Tak to nemužes poznat když tam je hned SP3.

No ja se s tebou nehadam.. sedim ted u prehistorickyho celerona 900 s 512MB RAM a proto ti rikam, ze SP3 naopak uvolnil cca 20MB RAM a dokonce cely beh systemu subjektivne zrychlil (obe instalace prosly dalsimi upravami, vse ale identicke).. jen nebyl instalovan jakozto 300MB balik "vseho pres vsechno" (vcetne vsech zaloh starych souboru), ale integrovan primo do instalacky..Dzin píše:Jak jsem psal, na 512MB, zeptej se treba bejvalýho moda a admina Senteced, má naprosto stejné zkušenosti s SP3, je uplne jedno v čem to měříš, sysmetrix mám a znám. btw, Sysmetrix nemeří nic, čte to z MBM![]()

U mně se to nijak negativně neprojevuje, ale je fakt, že používám 1GB RAM a víc podle sestavy.Maxtor píše:Je uplne jedno, co SP3 zapne navic.. proste hlavni je, ze sezere daleko vice RAM a vyrazne zpomali PC..

myslím že tohle byla z Maxtorovy strany ironie...Shit píše:U mně se to nijak negativně neprojevuje, ale je fakt, že používám 1GB RAM a víc podle sestavy.Maxtor píše:Je uplne jedno, co SP3 zapne navic.. proste hlavni je, ze sezere daleko vice RAM a vyrazne zpomali PC..