Dobry den ..mam problem s aktivaciou originalneho Windows Vista SP1 Oem na notebooku ASUS kde bol predinstalovany .., system bol normalne aktivovany asi pred mesiacom ked ho zakupila kamaratka (aktivovany od vyrobcu).Chcem Vas informovat ze u tohto notebooku s vyuziva k aktivacii systemu SLIC informacia biosu a aktivacny kluc od Asusu . Teraz sa dostal ku mne a zistil som ze jej pise ze zostava do aktivacie 12 dni , na pokus o napravu problemu som si vyhladal popis kodu chyby (
) a zistil som ze mam pre jej napravu znova napisat aktivacny kluc a pokusit sa o reaktivaciu ze tak som aj ucinil (
, absolutne nepomohlo stale pise system 12 dni (nechapem) , skusim som teda odinstalovat OEM kluc a k tomu este preinstalovat certifikat poskytnuty vyrobcom
Kód: Vybrat vše
slmgr -upk (odinstalacia cisla)
slmgr -ipk XXX..(instalacia kluca)
slmgr -ilc asus_dc7.XRM-MS (instalacia certifikatu)
vsetko prebehlo hladko bez chyby ale pri pokuse o aktivaciu
mi vybehne chyba
pri pokuse cez vlastnosti systemu o aktivaciu to dopadne takto
alebo vybehne hlaska typu
THE SOFTWARE LICENSING SERVICE REPORTED THAT LICENSE EVALUATION FAILED
Poslednu vec som skusal aj preinstalovat systemove certifikaty a aj resetovat licencny status systemu , mimochodom som aj vycerpal pocet pokusov na "rearm"
Uz som zufaly a system jej nechcem preinstalovavat koli takejto veci to nieje moj styl ja veci riesim .. dokonca Asus linka podpory mi nevedela poradit ...skuste mi prosim niekdo kdo sas v tom vyzna poradit co s tym Dakujem