Vista neuspesna aktivace na ntb

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vista neuspesna aktivace na ntb

Příspěvek od @Ravenman »

Dobry den ..mam problem s aktivaciou originalneho Windows Vista SP1 Oem na notebooku ASUS kde bol predinstalovany .., system bol normalne aktivovany asi pred mesiacom ked ho zakupila kamaratka (aktivovany od vyrobcu).Chcem Vas informovat ze u tohto notebooku s vyuziva k aktivacii systemu SLIC informacia biosu a aktivacny kluc od Asusu . Teraz sa dostal ku mne a zistil som ze jej pise ze zostava do aktivacie 12 dni , na pokus o napravu problemu som si vyhladal popis kodu chyby (

Kód: Vybrat vše

KOD CHYBY: 0xC004E003 
) a zistil som ze mam pre jej napravu znova napisat aktivacny kluc a pokusit sa o reaktivaciu ze tak som aj ucinil (

slmgr -ipk XXX..
, absolutne nepomohlo stale pise system 12 dni (nechapem) , skusim som teda odinstalovat OEM kluc a k tomu este preinstalovat certifikat poskytnuty vyrobcom

slmgr -upk (odinstalacia cisla)
slmgr -ipk XXX..(instalacia kluca)
slmgr -ilc asus_dc7.XRM-MS (instalacia certifikatu)
vsetko prebehlo hladko bez chyby ale pri pokuse o aktivaciu

slmgr -ato (aktivovat system)
mi vybehne chyba
Obrázek

pri pokuse cez vlastnosti systemu o aktivaciu to dopadne takto
Obrázek

alebo vybehne hlaska typu
THE SOFTWARE LICENSING SERVICE REPORTED THAT LICENSE EVALUATION FAILED

Poslednu vec som skusal aj preinstalovat systemove certifikaty a aj resetovat licencny status systemu , mimochodom som aj vycerpal pocet pokusov na "rearm"

slmgr -rilc
slmgr -rearm
Uz som zufaly a system jej nechcem preinstalovavat koli takejto veci to nieje moj styl ja veci riesim .. dokonca Asus linka podpory mi nevedela poradit ...skuste mi prosim niekdo kdo sas v tom vyzna poradit co s tym Dakujem
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Vista neuspesna aktivace na ntb

Příspěvek od Wuuduu »

a zavolat do MS si skusal?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @Ravenman »

to je sila toto ... v Microsofte na mna jebu(pretoze predinstalovane OEMky oni neriesia) a typek s podpory Asusu je nabifleny debil co diktuje naucene postupy ktore viem aj sam a ktore si precitam aj v systeme,bol tak drbnuty ze mi kazal neustale aktivovat cze telefon pritom to nejde ani zobrazit mam moznost iba zmenit kluc a kontaktovat podporu Asus , ani po zadavani "SLUI 4".. nevybehne aktivacia po telefone (to ide iba u nedodrbanej aktivacie)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tak to je síla. samotnýho mě zajímá jak dopadneš. nejhorší případ je přeinstalace z normálního DVD, a běžná aktivace jako kdyby to byla přikoupená OEM verze a ne předinstalovaná.
ignorelist: kremrole a dezoláti
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @Ravenman »

hlavne to potrebujem vyriesit .. ako hovorim ten system pouzivaju viaceri a je v nom dost nastavene hlavne polity zabezpecenia ..registre a rozna kopa inych veci .. nieje to len taky obyc. system .. zaloha jeho nastaveni , kont a dat , licencii by trvala velmi dlho a na to nieje cas a pripada mi to zcesntne koli aktivacii preinstalovat system .. , priznam sa ti z jednou vecou , skusil som dokonca aktivovat system za pomoci najznamejsie a najoblubenejsieho aktivacneho cracku co koluje po forach a webe ktorym iny nelegaly aktivuju system (crack funguje na emulacii biosu v bootloaderi systemu) a dokonca ani toto system neaktivuje ... stale 12 dni ci kolko ... sakra to je tak v prdeli .. jedine este co skusim je instalacia prebeta SP2 ky ..ktora vraj restartuje aktivacny status a treba preaktivovat system ... ak to tak urobi tak to tak neham .. aspon docasne kym nenakopem tych dobre platiacich biflosov co odbornejsiemu cloveku nevedia poradit .. kazdy by len system hned vydrbaval ako nejaky Winamp alebo co ...
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

technicka podpora ti s tvojim divnym bugom asi naozaj neporadi.
Uvedom si, co tam zvycajne sedia za ludi a na ake otazky su vyskoleni.

Hlavne im nenadavaj, nemozu za to, na co ich pripravili.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @Ravenman »

po dokladnom patrani po procesoch a instalovanych moduloch a sucastiach potrebne pre aktivaciu som zistil ze vo bola odinstalovana funkcia systemu ktora mala na starosti sluzbu ktora sa stara o aktivaciu systemu lokalne aj vzdialene , tzv. "Process activation" sluzba ktora patri do "Windows Features" , po restarte system je aktivovany ako ma , vlastne ta chyba plynul z toho ze aktivacny server Vista mal vypnuty hore spomenuty model ktory sa pravdepodobne staral o overovanie certifikatu a pod .
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“