Jak nainstalovat WinXP na jednotku C neni-li nabizena
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jak nainstalovat WinXP na jednotku C neni-li nabizena
Chci jen podotknout ze klasicke moznosti jsem zkousel, tak to prosim berte v uvahu pri odpovedich, nejsem lama. Jde o to ze je instaluji na notebook ktery ma ctecku a nevim proc, ta ctecka ma prirazeno C a D (ackoli je asi na 8 typu karet), ktera nejsou pri vyberu umisteni systemu ani videt. Nasleduji-li klasicky postup instalace, objevi se mi na vyber pouze disk E. Sektory muzu odebirat pridavat a menit, ale zacina vzdy Eckem. Je nejaka moznost toto preznacit? At uz behem instalace nebo pozdeji v systemu (pochopitelne pres spravu disku to nejde)
Diky
Diky
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak nainstalovat WinXP na jednotku C neni-li nabizena
Vypnout ta čtečka v BIOSu nejde?
Windowsí XP instalačka řadí disky, jak jsem vypozoroval, naprosto podivně
. Nepřišel jsem na žádný algoritmus, kterým počítá oddíly. Klidně mi v rámci jednoho disku dvoum oddílům přiřadila C a F
.
Windowsí XP instalačka řadí disky, jak jsem vypozoroval, naprosto podivně
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- zombux
- Odborník PCT

jo, vypnul bych čtečku v BIOSu. jinak pokud ty písmena jsou vidět při výběru umístění systému, pak je možnost vytvořit nový oddíl (čtečky mají většinou 4 písmena, takže na HDD zbude H:), restartovat, a při příští instalaci už to bude seřazené správně. do pekel s XP, už aby skončily v propasti dějin
ignorelist: kremrole a dezoláti
- N@$ty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
xp mají možná pár takových záseků, ale jinak pro mě daleko lepší než Vista. Konec OT.zombux píše:jo, vypnul bych čtečku v BIOSu. jinak pokud ty písmena jsou vidět při výběru umístění systému, pak je možnost vytvořit nový oddíl (čtečky mají většinou 4 písmena, takže na HDD zbude H:), restartovat, a při příští instalaci už to bude seřazené správně. do pekel s XP, už aby skončily v propasti dějin
Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přesně toto se mi stalo na mojem PC, jenomže jsme si toho nevšimnul a instaloval, pak to spustím, a neveřil jsem jak to přiřadil. HDD H: čtečce F: I: J: mechanice G: a HDD co jsem tam připojil později C:
Tak jsem se s tím nepáral, nějak extrémě mi to nevadí.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo, zacinam mit stejny nazor - na novem HW tenhle system prinasi spise komplikace nez neco uzitecneho.zombux píše:do pekel s XP, už aby skončily v propasti dějin
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- N@$ty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
např.? krom nutnosti driveru pro satu?LiveBomb píše:Jo, zacinam mit stejny nazor - na novem HW tenhle system prinasi spise komplikace nez neco uzitecneho.zombux píše:do pekel s XP, už aby skončily v propasti dějin
Tohle funguje spolehlivě, ale u nb ji odpojíš těžko, pokud to BIOS neumožňuje.arxeiss píše:Přesně toto se mi stalo na mojem PC, jenomže jsme si toho nevšimnul a instaloval, pak to spustím, a neveřil jsem jak to přiřadil. HDD H: čtečce F: I: J: mechanice G: a HDD co jsem tam připojil později C:Tak jsem se s tím nepáral, nějak extrémě mi to nevadí.
Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
- Lucas24
- Nováček

-
Jednoduše.
Vytvoříš oddíl na HDD - ten bude dejmě tomu H.
Potom, odstranit oddíl a opětovně vytvořit - najednou bude disk C:\
Vytvoříš oddíl na HDD - ten bude dejmě tomu H.
Potom, odstranit oddíl a opětovně vytvořit - najednou bude disk C:\