Antec skříň a její chlazení?!
Moderátor: morke
- Patr1kk
- Nováček

-
Antec skříň a její chlazení?!
Přesnější název Antec Twelve Hundred Ultimate Gamer Case link zajimalo by mě jak to je v téhle skříňi s chlazením?.. moje základovka ASUS P5QC link má 4 konektory pro ventilátory a v tehle skříňi jich je 6.. dají se další zapojit třeba na zdroj?.. nebo použít nějakou redukci ~> stímhle nemám bohužel žádne zkušenosti protože jsem si pokaždé koupil už sestaveny PC v nějaké prodejně a momentálně si sestavuju svůj a chtěl bych pomoct..budu rád za každou pomoc 
- Mirek E.
- Začátečník

-
Re: Antec skříň a její chlazení?!
Ano, prodávají se redukce do molexů na fany.
//asi jsem to špatně napsal, omlouvám se...
//asi jsem to špatně napsal, omlouvám se...
Naposledy upravil(a) Mirek E. dne pát 12. pro 2008, 23:18, celkem upraveno 1 x.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
- Patr1kk
- Nováček

-
Jo jasne a ten molex jestli sem dobře pochopil tak se zapojuje na zakladovku?? jestli ano kolik tam je tech konektoru? xD odkaz na moji zakladni desku mas v prvnim prispevku..
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ty určitě chodíš taky na elektroprůmku že jo?
Moderátorům bych vzkázal, at to někdo rychle smaže, než to tak někdo doma zkusí.
Autorovi threadu doporučuju tuhle radu vynechat, jako by tady nebyla, pokud si nechce zničit svůj zdroj v PC.Míra píše:....a jestli chceš něco mezi, zapoj + na žlutý a - na červený, hodnoty se odečtou a máš 7V.Černý kablík je vždy zem (-).
12-5=7
Moderátorům bych vzkázal, at to někdo rychle smaže, než to tak někdo doma zkusí.