Antec skříň a její chlazení?!

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Patr1kk
Nováček
Nováček

Antec skříň a její chlazení?!

Příspěvek od Patr1kk »

Přesnější název Antec Twelve Hundred Ultimate Gamer Case link zajimalo by mě jak to je v téhle skříňi s chlazením?.. moje základovka ASUS P5QC link má 4 konektory pro ventilátory a v tehle skříňi jich je 6.. dají se další zapojit třeba na zdroj?.. nebo použít nějakou redukci ~> stímhle nemám bohužel žádne zkušenosti protože jsem si pokaždé koupil už sestaveny PC v nějaké prodejně a momentálně si sestavuju svůj a chtěl bych pomoct..budu rád za každou pomoc :)
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Re: Antec skříň a její chlazení?!

Příspěvek od Mirek E. »

Ano, prodávají se redukce do molexů na fany.

//asi jsem to špatně napsal, omlouvám se... :oops:
Naposledy upravil(a) Mirek E. dne pát 12. pro 2008, 23:18, celkem upraveno 1 x.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
Patr1kk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Patr1kk »

Jo jasne a ten molex jestli sem dobře pochopil tak se zapojuje na zakladovku?? jestli ano kolik tam je tech konektoru? xD odkaz na moji zakladni desku mas v prvnim prispevku..
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Ty určitě chodíš taky na elektroprůmku že jo?
Míra píše:....a jestli chceš něco mezi, zapoj + na žlutý a - na červený, hodnoty se odečtou a máš 7V. :) Černý kablík je vždy zem (-).
12-5=7
Autorovi threadu doporučuju tuhle radu vynechat, jako by tady nebyla, pokud si nechce zničit svůj zdroj v PC.
Moderátorům bych vzkázal, at to někdo rychle smaže, než to tak někdo doma zkusí.
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“