-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od Butch »

Vodnik píše:Druid je v tomhle lepší, ale i tak jak hodím pár seedů tak mám pack na sobě. Což je pro mě jako jedinýho hadráka v partě obvykle celkem fatální
K tem seedum, vcera jsme jeli Mount Hijal prvni tri bosse a podarilo se mi s nima na trashi dosahnout pro me rekordnich 15 000 DPS :-D

Jinak co se tyce single targetu, hunter prvni a hned za nim dva furry warriori s vybavou z HC :-)
Docela ted warry hodne boostli. Rekl bych az moc. Je fajn ze vylepsili protect warry a delaji uz opravdu dobry threat a davaji dokonce uz i dmg :-) Ale Furry warr s totetem od shamyho v gearu co je srovnatelny s T6+ a dava 2600 DPS? Nevyznam se v nich, ale rozhodne je ted warrior pravy valecnik kazdym coulem. Ja se se svym 2k dps muzu jit bodnout :-D

Jeste k lockovi. Mam ted crit z gearu kolem 10% coz je naprd, ale ve wotlk je dost problem nafarmit gear s critem. Musim mit jeste neco z Azjol nerubu a pak taky gate s Lokena + craft neck a chce to alespon tech 15% critu no. Vcera jsem si udelal radost a koupil Deathchill cloak :-)

Jedu ted affi prakticky ciste, krome zkraceni castu SB na 2,5s nemam v destru nic.
Rikal jsem si proc davat ruin nebo critovani dotek, pokud mam tak maly crit?
radsi jsem si ted zvysil fel armor a hodil to do dema.

Destro jit zatim nechci, nejenom kvuli nizkemu critu na soucasnem gearu.
Znamej jede fire destro s tim ze ma 18% crit a spell power podobny jako ja a na dlouhych fightech jsme na tom podobne. Oba dokazeme drzet 1800-2000dps. S rozdilem ze on je po 4 minutach bez many(pokud ho nikdo nehealuje) a ja muzu jet non-stop :-)

Hlavne v affi se vyborne farmi.

Videl jsem i demo locky s 0/50/21 speckou, ale to je spis pro podporu raidu ne?

Sry za trochu zmateny prispevek, snazim se sbirat poznatky ostatnich a tak nevahejte a piste zkusenosti s ruznymi speckami.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Taky vam to tak strasne laguje v 25 instancich?Na DT se treba naxx 25 neda absolutne hrat mezi 18:00-23:00.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Jo, warrove jsou fajn.

Ale ja řeším problém s gearem. Mám hromadu greenů co sem nabral z questů a nevím jestli vyměnit S3/4 za tohle. Mám třeba modrý s 33 armor penetration, což se jeví slušně, ale ubude mi třeba 1,5% crit. A toho se bojím, já musím critnout, jinak jde ten dmg dost dolu. To samy hit, pekny item s hodně hit, ale zase critik nikde. I haste, zrychlení a dps dokonce naroste, ale critic zas klesne o 1-2%. Nevim co vzit. :sad:
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

2Butch: i v affli ti Ruin pomůže, pořád děláš kolem 40% dmg přes SB, kombinace affli/demo k nějakým úžasným dps na raidech teda nevede. Ale crit na věcech je ti nanic, resp. daleko přednější je hit/spell dmg/haste a nakonec i spirit. Demo je akutálně na raidy celkem slabý strom a většina lidí z top guild už to opustila a přešli buď na affli (většina) nebo na 0/20/51.

Já teď po několika desítkách respeců a pokusů jedu v tomhle, je to build postavený vysloveně pro potřeby našeho desítkového raidu, kde jsem jako lock sám
vss Vodnik DrC+ (kp)
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

HEAD píše:Taky vam to tak strasne laguje v 25 instancich?Na DT se treba naxx 25 neda absolutne hrat mezi 18:00-23:00.
Potvrzuju, lidi co hrajou na Zenedaru z ČR tak mají problémy snad všichni. Lagy, DC ... a nejenom v raidech i běžné dungy, někdy i běžně po světě. Ale zas já třeba nemám vůbec problémy 10 Naxx, ale cokoliv ostatní ano. :sad: Už sem mosel kvůli tomu 4 raidy vynechat.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Taky mam fury warra mam zatim 3xt7 a mam rekord 6400dps na thadiusovi:)
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Tak ja už se taky bližím, ale narazil jsem na komplikaci Oracles vs. Frenzyheart Tribe. Co vybrat pro warra, chtěl bych jít do dps, nejlépe arms, pokud to bude ještě konkurenceschopné proti fury. A nevim co vybrat. A ještě, nějaké doporučení pro zbraň na začátek? Asi Axe/polearm ale kde vzit?
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

no ja uz usoudil, ze pres 3 roky u jedny hry je fakt moc a tak sem se na to skupinove s kamaradama vykaslal, ono taky to zjednoduseni co ted provedli... ani sem nedoexpil a asi to tak i necham, zlaty 3d akce, kde se se skillem da sejmout treba 5 lidi na jeden zivot, navic to recyklovani itemu a objektu, myslim ze by se blizz mel trochu zamyslet jestli je tohle ta kvalita kterou vzdy vydaval, na level 100 neni nikdo zvedavej, radsi bych zas poradnej singl s dodatkovou mp casti
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak sem vcera dal 9100dps na thadiusovi.A to sem byl vetsinu fightu nad 10k:D
Fury warr je asi nejlepsi melee dps. 8)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

HEAD píše:Tak sem vcera dal 9100dps na thadiusovi.A to sem byl vetsinu fightu nad 10k:D
Momentalne ano no.
Ale nedokazu objektivne posoudit. Protoze zatim treba nemame zadnou schopnou rogunu.

Zajimalo by me jak v tomhle fightu na tom byl hunter nebo lock se srovatelnym gearem.
Muzes pls dat nejake info?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

HEAD píše:Tak sem vcera dal 9100dps na thadiusovi.A to sem byl vetsinu fightu nad 10k:D
Což díky buffu nevypovídá vůbec o ničem. Kolik dáváš na Patchwerkovi nebo Instructurovi?
vss Vodnik DrC+ (kp)
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Jen pro info, kolik tam dávají roguny:
http://wowwebstats.com/fu2ljo4zv2cxe?s=155719-192665
vss Vodnik DrC+ (kp)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Dotaz

nakolik jsou tyhle informace spravne?
http://www.wowwiki.com/Spell_hit#Hit_ra ... _70_.26_80

mam 286 hit na gearu a 3% v talentech(dohromady tedy 13%)

Sli jsme Naxx10 a na bossech jsem nemel resisty (recount)

Pritom bych mel mit 368hitu abych ty resisty nemel.

Jak to tedy je? Mate nekdo podobnou zkusenost?
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Správně to je, mám hit cca 340 + 3% v talentech a miss tam teda občas je, cca 1-2%, přesně dle Armory. Zapni si combatlog, pošli na wowwebstats.com a uvidíš
vss Vodnik DrC+ (kp)
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Mam dotaz co je potreba udelat ,abych mohl platit kreditni kartou.Mam visa electron u postovni sporitelny.Nekde jsem totiz cetl ,ze je potreba aktivovat platby pres internet tak nevim jak to tedy je.

Diky za rady.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Karta musí být embosovaná (vystouplé písmenka a čísla) a musíš mít povolené platby přes internet, jinak ti to vždycky hodí chybu platna odmítnuta. Prostě bež do banky a nech to povolit, asi budou chtít vyplnit nějaký formulář.

Já zas řeším, jak v praxi funguje to "posouvání zón v čase". Teď jsem v Icecrown bránil tu základnu, ubránil a ti pavouci co furt útočili tam nejsou a celkově se to trochu změnilo. To je hezky, ale co hráči. Když si tam stoupnu a bude vedle mě (stejné souřadnice, stejný server) stát hráč v jiné době, třeba to ještě neudělal, uvidím ho nebo ne? když jo, tak vidíme sebe, ale jiné moby? A když ne, tak co kdybychom byli v grupě? To se taky neuvidíme? :? Poprvé mě to napadlo v Dragonblightu po tom videu s bitvou o tu bránu, ale v Icecrownu mi to přijde mnohem rozšířenější.
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

Neuvidis ho ani kdyz budete v parte ... Je to docela podraz ze strany blizzardu. Pujdes pomoci kamaradovi healerovi a nakonec to dopadne tak, ze mu nepomuzes ani kdyby si chtel.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

james7 > proc bys mu nemohl pomoct ? Ja ze zacatku taky nevidel kamose ve Storm Peaks kdyz delal daily pro Haldiry nebo jak se jmenujou, ted, kdyz mam hotovo par Q a ty daily otevreny tak ho normalnem vidim a delame daily spolecne...Proste je to cely o casovy linii ve ktery se prave nachazi tvoje postava, prece nemuzes jit pomoc s daily Q kdyz pro tebe Haldir jeste neexistuje...To same treba s Ebon Blade prece nemuzes do Shadow Valutu do hospody kdyz je pro tebe Shadow valut jeste pod vlivem scourge...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

MYTH píše:Mam dotaz co je potreba udelat ,abych mohl platit kreditni kartou.Mam visa electron u postovni sporitelny.Nekde jsem totiz cetl ,ze je potreba aktivovat platby pres internet tak nevim jak to tedy je.

Diky za rady.
Osobně bych si nechal zřídit kartu od mbank.cz dostaneš visa kartu classic, vedení nestojí nic, stejně jako spousta dalších věcí a přes ní jde v pohodě platit wowko!.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

spajdr píše:
MYTH píše:Mam dotaz co je potreba udelat ,abych mohl platit kreditni kartou.Mam visa electron u postovni sporitelny.Nekde jsem totiz cetl ,ze je potreba aktivovat platby pres internet tak nevim jak to tedy je.

Diky za rady.
Osobně bych si nechal zřídit kartu od mbank.cz dostaneš visa kartu classic, vedení nestojí nic, stejně jako spousta dalších věcí a přes ní jde v pohodě platit wowko!.
taky reseni, nebo vzit jakoukoliv v CR vydavanou debetni kartu a u ni si nechat povolit internetove platby. Platim s Visa Elektronem od CS a fpohode.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“