K tem seedum, vcera jsme jeli Mount Hijal prvni tri bosse a podarilo se mi s nima na trashi dosahnout pro me rekordnich 15 000 DPSVodnik píše:Druid je v tomhle lepší, ale i tak jak hodím pár seedů tak mám pack na sobě. Což je pro mě jako jedinýho hadráka v partě obvykle celkem fatální
Jinak co se tyce single targetu, hunter prvni a hned za nim dva furry warriori s vybavou z HC
Docela ted warry hodne boostli. Rekl bych az moc. Je fajn ze vylepsili protect warry a delaji uz opravdu dobry threat a davaji dokonce uz i dmg
Jeste k lockovi. Mam ted crit z gearu kolem 10% coz je naprd, ale ve wotlk je dost problem nafarmit gear s critem. Musim mit jeste neco z Azjol nerubu a pak taky gate s Lokena + craft neck a chce to alespon tech 15% critu no. Vcera jsem si udelal radost a koupil Deathchill cloak
Jedu ted affi prakticky ciste, krome zkraceni castu SB na 2,5s nemam v destru nic.
Rikal jsem si proc davat ruin nebo critovani dotek, pokud mam tak maly crit?
radsi jsem si ted zvysil fel armor a hodil to do dema.
Destro jit zatim nechci, nejenom kvuli nizkemu critu na soucasnem gearu.
Znamej jede fire destro s tim ze ma 18% crit a spell power podobny jako ja a na dlouhych fightech jsme na tom podobne. Oba dokazeme drzet 1800-2000dps. S rozdilem ze on je po 4 minutach bez many(pokud ho nikdo nehealuje) a ja muzu jet non-stop
Hlavne v affi se vyborne farmi.
Videl jsem i demo locky s 0/50/21 speckou, ale to je spis pro podporu raidu ne?
Sry za trochu zmateny prispevek, snazim se sbirat poznatky ostatnich a tak nevahejte a piste zkusenosti s ruznymi speckami.