A hned aj zareagujem na seba:-)peterch píše:Cafte, ja len tak pre info. Bol som Drakthule a tam sa uz nedalo hrat. Neskutocne lagy, hra o nicom a na nervya okrem toho tam bolo tolko dementov, ze ten chat sa uz nedal citat a o BG ani nehovorim... Tak som sa na to vy...l a vyuzil free migraciu a odisiel na realm Daggerspine. Pripojenie zatial v pohode a su tam celkom good ludia. Hlavne sa mi paci to, ze tam mozem (musim) potrenovat anglictinu. Vcera sam tam nasiel aj jednu CZ guildu Eonarians. Zatial spokojnost.
Asi hodinu ako som toto napisal sa objavil jeden debil ktory mal v nicku koncovku CZ a killoval hracov v Terokkar Forest. Len tak, pre srandu, chcel zabrat vsetky vlajky aj ked mu na daily stacila jedna. Tak ich zabral vsetky no popritom zabudol, ze sice Alliance ich nezaberie najblizsich 6 hod, no ani Horda...A hned som si spomenul na chujov na Drak Thule a dufam, ze nepridu dalsi..
Preto poprosim vsetkych CZ ,,magorov,, nech ostanu na ,,svojom,, Drakthule. Bude to lepsie pre vsetkych. Ja by som tu migraciu zakazal a izoloval tu demenciu tam .