-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od peterch »

peterch píše:Cafte, ja len tak pre info. Bol som Drakthule a tam sa uz nedalo hrat. Neskutocne lagy, hra o nicom a na nervy :x a okrem toho tam bolo tolko dementov, ze ten chat sa uz nedal citat a o BG ani nehovorim... Tak som sa na to vy...l a vyuzil free migraciu a odisiel na realm Daggerspine. Pripojenie zatial v pohode a su tam celkom good ludia. Hlavne sa mi paci to, ze tam mozem (musim) potrenovat anglictinu. Vcera sam tam nasiel aj jednu CZ guildu Eonarians. Zatial spokojnost.
A hned aj zareagujem na seba:-)
Asi hodinu ako som toto napisal sa objavil jeden debil ktory mal v nicku koncovku CZ a killoval hracov v Terokkar Forest. Len tak, pre srandu, chcel zabrat vsetky vlajky aj ked mu na daily stacila jedna. Tak ich zabral vsetky no popritom zabudol, ze sice Alliance ich nezaberie najblizsich 6 hod, no ani Horda...A hned som si spomenul na chujov na Drak Thule a dufam, ze nepridu dalsi..
Preto poprosim vsetkych CZ ,,magorov,, nech ostanu na ,,svojom,, Drakthule. Bude to lepsie pre vsetkych. Ja by som tu migraciu zakazal a izoloval tu demenciu tam .
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

peterch > Hele ja teda pvp nehraju pac me to vubec nebavi, ale neptri tohle nahodou pesne na pvp ?? Ja teda nevim, ale za tohle bych rozhodne nikoho neodsuzoval. Jednou je to pvp a tim padem je pro me vsechno cerveny zly a ja to hned musim zabit. Nejsem zadny decko, ale presne takhle bych pvp hral. Za hroznou, ale opravdu hroznou swini...Kdyz si reknu, ze Terokkar je tohle odpoledne muj tak udelam vsechno proto aby byl....

M4r1hu4n3, Vodnik > ale vubec nemam smulu na guildu. Jen me proste neustaly hadky o kraviny nebavej. S lidma co jsem byl v guile se zname cca 10 let z UO, pak jsme se prestehovaly na WoW a krasnej rok a neco jsme spolu hrali. Pak ale prisel rozpor. Jet si tu svoji pohodicku kde se nic nedela a jednou za tejden se mozna slozi ZA nebo se necemu venovat raidum, pvp atp... Doslo k rozpadu a cast lidi si zalozila svoji guildu na jinym realmu. Zbytek se (kde jsem i ja) zustal na Aszune a rozesel do vsech moznejch guild. Zustali prave ti lidi co jsem znal z UO a diky /join CS mame vlastne guildu porad, navic se nikdo s nikym nehada a je to naprostej klid.
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Abych prispel take do mlyna.
Na DT zatim jako guilda zustavame a uvidime.
Docela me zarazi ze tu nekdo nadava na DT a haze vsechny hrace do jednoho pytle.

Ano, taky jsem si vypl general chat, protoze prvni oblasti v Northrendu pripominaly barrens chat.
Ale rozhodne me tihle decka nerozhodi ani nezkazi tuhle fajn hru. Jsem v guilde kde je prumerny vek kolem 25let a to ze nekdo nekde hulaka me vubec nezajima.
Neresime ani progress nijak zvlast. Proste v pohode progressujeme 1-2x tydne Naxx, kdyz je wipe tak se spis spolecne zasmejeme a padne par vtipu nez ze bychom nekoho nazyvali lamou, noobem, kktem...
Na to je to moc pekna hra abychom si ji kazili nesmyslnymi hadkami nebo nadavkami.
Zajdeme i old-school raidy nebo nejakou RP akci udelame. Treba zavody v chytani ryb, nebo run 5x70lvl LBRS v sedo-bilem equipu :-) jeste pred datacem.
Proste nejakej loot nebo progress je az na druhem miste. Na prvnim je kolektiv, recese, legrace.
Delame i IRL srazy.
Umime si hru proste uzit po svem :-)
Vsak neni kam spechat.

Myslim ze takovyhle normalnich/zvlastnich guild je vice. Takze prosim prispevovatele aby si nechali nazory ze na DT hrajou sami kreteni pro sebe.
Diky
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

2Butch: naprostý souhlas
vss Vodnik DrC+ (kp)
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Ja nerikam, ze je to jen na DT :) Jen proste nechci hrat se samejma cechama. Uzil jsem si jich za svuj RL i herni zivot az dost...rad je potkam ve hre, rad s nima obcas prohodim par slov, ale abych mel CZ/SK na kazdym chatu to fakt ne...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Já jsem rád že hraju na serveru, kde nejsou vůbec češi, protože to co jsem zažil na SM a DT mi bohatě stačilo :cry:
peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peterch »

spajdr píše:Já jsem rád že hraju na serveru, kde nejsou vůbec češi, protože to co jsem zažil na SM a DT mi bohatě stačilo :cry:
Suhlas a nemam nic proti cechom ale to co je na DT tak to je elita. Nie nadarmo vznikol vyraz ,,DrakThul demence,,
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Fajn, užívejte si kde jste, mě prostředí kde znám osobně desítky lidí vyhovuje a netrpím čecháčkovským komplexem. I když to co předvádějí Slováci ... 8-)

BTW z DT zatím odcházejí hlavně alíci, odešli pokud vím Motion, ještě by se mohli přidat Noční Hlídka a TTH a bude na serveru výrazně klidněji
vss Vodnik DrC+ (kp)
peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peterch »

Vodnik píše:Fajn, užívejte si kde jste, mě prostředí kde znám osobně desítky lidí vyhovuje a netrpím čecháčkovským komplexem. I když to co předvádějí Slováci ... 8-)

BTW z DT zatím odcházejí hlavně alíci, odešli pokud vím Motion, ještě by se mohli přidat Noční Hlídka a TTH a bude na serveru výrazně klidněji
To o Slovakoch chapem preco si napisal a myslim si svoje..
Co sa tyka odchodu z DK, tak naozaj by bolo dobre keby tam radsej ostali vsetci co su tam a vyrazne klidneji, bude vsade inde :-) Lebo ked sa ta haved ( cest vynimkam) rozlezie po inych realmoch tak to bude zle .
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Vodnik > ale tady nikdo cechackovskym komplexem netrpi :) Ja taky zajdu rad na CZ raid nebo CZ instanci, ale proste mit to vsude ?? To muzu hrat s 200 cz/sk na nejakym neofiku, taky je budu vsechny znat, budu tam mit kamaradskou az domaci atmosferu a navic to bude cely zadarmo. Jenze nechci. Hraju hru, kde mam moznost se setkavat s desitkami lidi ruznejch narodnosti a to ti alespon minimalne trochu otvira novy obzory. Ale chapu, ze je to precejen jednodusi....
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

tak z DT migrovali zatim:
ALLIANCE:
Equilibrium
No Way
Motion
Impiks
Eternal Abyss
Not Prepared
Dark Destiny
HORDA:
Stones
Core
Darksaid
prandur a pozvani GM ze 7 guild z hordy se rozhodli, ze na DT se zustava v nedeli uz to nejak nelagovalo takze se uvidi doufam, ze to bude uz ok a o tu dmnci na DT s tim moc nesouhlasim sice ty keci jsou nekdy hodne drsne, ale da se to prekousnout nikdo nehraje za druhe, ale sam za sebe a kazdy si tu hru uziva po svem
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

spajdr píše:Já jsem rád že hraju na serveru, kde nejsou vůbec češi, protože to co jsem zažil na SM a DT mi bohatě stačilo :cry:
mam stejnou skusenot... ne z DT ale obecne kazdy server kde jsem zazil nedvadu nejakeho jazyka mi prisel naprosto znehodnoceny. at jde o cechy nebo spanely ci rusy je to fuk. vysledek je stejne odpudivy. imho.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Tak jsem si před pár dny ten datáč pořídil taky a musím říct, že je to tam fakt pěkné. Nikdy jsem nezažil, že by mě takhle bavily questy (možná je to tím, že je strašně snížená obtížnost), jenom mě občas mrzí, že jsou ty q strašně krátké. Kde jsou ty časy, kdy jsem vyvražďoval půl hodiny moby, aby mi padl q item... :) Takhle jenom pořád jezdím po mapě a občas se zastavím, abych sejmul 8 mobů a pak zase někam jedu.
Jsem sice zatím jenom 73, ale ještě nemám hotovou ani jednu lokaci, páč jsem pořád někde v dungu :) Co mě dost štve je to, jak se teď pro enha shamany otočila karta. V bc jsem chodil do dungu absolutně bez ničeho a měl jsem pořád plnou manu, kdežto teď musím chlastat skoro po každém packu, abych dělal solidní dps. Snad to opraví, ale datáč jako celek se mi moc líbí :)

Edit:
Butch píše:...
Heh jestli nejste alíci, tak si k vám budu muset dát přihlášku :) Na hc raidování už nemám sílu a přesně něco takového hledám :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Ja se taky pridam k tomu, ze s manou je to nejaky divny. I kdyz asi se mi to jenom zda a je to equipem :) Na konci TBC jsem treba za cely SWP nevychlastal ani jednu flasku many zato jsem docela dost pouzival health flasky atp...Ted ve wotlk problem zcela opacnej, chlastam skoro v kazdym delsim fajtu, nekdy i po par packach na trashi coz se mi normalne nedelo, ale kdyz to vezmu kolem a kolem tak na zacatku TBC to bylo uplne stejny, akorat tanci a meele nebyli tak hrrr a alespon obcas se pockalo na manu pro castery :D Ale ma to i jednu vyhodu, hraju shadow priesta a zase nikdo v grupe nemusi chlastat, jen na me se furt ceka... :D
Don#2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don#2 »

Zdravím, dobří lidé,

Mám několik dotazů ohledně World of Warcraft a doufám, že mi pomůžete.
Bratr si objednal hru a mě by zajímalo, jestli si ji budu moct nainstalovat i já na mém počítači a hrát s jeho účtem.

Dále by mě zajímalo jaký server vybrat.Bratr není zdatný angličtinář takže bude preferovat asi nějaký kde bude alespoň trocha čechů, ale výhradně český server asi taky hledat nebude.
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Nainstalovanou ji muzes mit kdekoliv, ale hrat aktualne muzes jen z jednoho pc(pri pokusu o nalogovani to brachu kopne ze serveru). Zdatnou anglictinu na wow moc nepotrebujes, osobne bych se urcite na "cz" server vykaslal a sel nekam, kde neni nejaka velka komunita urcite narodnosti proste mezinarodni server a nebo se tam mluvi anglicky, aspon se naucite jazyk
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

Pro prehled kde se vyskytuji ve vetsim poctu cesi:

Ahn'qiraj - +- 5 hc (v dobe progressu 3 a vice raidu za tyden) horde guild
Burning Blade - vetsi alliancni komunita
Drak'thul - dovolil bych si tvrdit, ze alliancni cast servru je mrtva viva horde!

ad k vyberu servru do zacatku bych s klidne zvolil jeden z vyse uvedenych, sice ceska komunita ma sve aspekty, ale i na mezinarodnich servrech se obcas nekomunikuje jen v aj ( turectina, svedstina etc. forever )
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Aszune - asi 10-15 CZ/SK hracu, malinka komunita roztrousena po vetsine vetsich Horde guild :) Ale mam ceskej kanal kde krafem :)
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

2 Don: Jednoduše pokud chceš cz hráče, tak jedině drakthul (troufám si tvrdit, že na dt je 99,5% cz/sk hráčů ;))... Lidi tady sice budou psát, jak je to tam plné dětí atd a mají pravdu, ale děti jsou v každé zemi, takže se s magorama můžeš setkat všude. Navíc to neznamená, že tam jsou děti všichni, je mezi nimi i plno inteligentních hráčů.
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

hypnotic666 > uz se to tady resilo tisickrat :) Nejde o to jestli jsou to deti nebo 60ti lety intelektualove. Dulezity je, jak se k sobe lidi chovaj a cesi se k sobe proste vubec chovat neumej...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“