Touch 3G, pár otázek
Moderátor: CageJ
- scotty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Touch 3G, pár otázek
Čau, od vánoc jsem majitelem Htc Touch 3g a zajimalo by mě, jak otočit obraz našířku.
2. Potřeboval bych nějakej lepší program na icq, doteďka jsem používal qip pda, ale mám v contact listu dost kontaktů a někdy když mi více lidí napíše a kliknu pro přečtení zprávy, tak se nestane nic a už nejde žádný "chat" otevřít.
2. Potřeboval bych nějakej lepší program na icq, doteďka jsem používal qip pda, ale mám v contact listu dost kontaktů a někdy když mi více lidí napíše a kliknu pro přečtení zprávy, tak se nestane nic a už nejde žádný "chat" otevřít.
Board:ASUS P5K-E/Wifi-APCPU:E6750@3.6GHZCooled by coolermaster gemin (max burn 50)GPU:Ati HD4870 1gb 820/4600 PSU:Enermax Liberty 500W DXX Storage Seagate 1tb 2plt + WD320GB Case Thermaltake Armor VH6000BWS. (5x 120mm 1x140mm)
- myom
- Středně pokročilý

Re: Touch 3G, pár otázek
settings/system/screen neni?
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- scotty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ne-e ve screen je pouze alignment, cleartype, Text size.
Ještějedna otázečka, doporučil by někdo prosím nějakou 2.8" fólii na display?
Ještějedna otázečka, doporučil by někdo prosím nějakou 2.8" fólii na display?
Board:ASUS P5K-E/Wifi-APCPU:E6750@3.6GHZCooled by coolermaster gemin (max burn 50)GPU:Ati HD4870 1gb 820/4600 PSU:Enermax Liberty 500W DXX Storage Seagate 1tb 2plt + WD320GB Case Thermaltake Armor VH6000BWS. (5x 120mm 1x140mm)
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Pokud to tam opravdu není (což je dost divné, protože 3G nemá pohybový senzor), tak zajeď v registrech do HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation a v položce HideOrientationUI nastav 0 místo 1
Co se týče programu na ICQ, ještě můžeš zkusit program mChat, ostatní moc neznám
Co se týče programu na ICQ, ještě můžeš zkusit program mChat, ostatní moc neznám
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- scotty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jsem tu změnu registru přes totalcomander a nic, ani po restartu k ničemu nedošlo
Fakt to nechápu, vždyť na většině pda je pro tuto "funkci" hardwarové tlačítko, a že by to tady nešlo ani softwarově?
Fakt to nechápu, vždyť na většině pda je pro tuto "funkci" hardwarové tlačítko, a že by to tady nešlo ani softwarově?
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

To je divné, co jsem koukal na XDA-developers fórum, tak přesně tato změna zpřístupnila uživatelům v nastavení možnost přepnout displej do landscape. Určitě jsi to udělal správně? 
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- hEav0
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
"Slick", velice dobrý program na IM.... mam ho na TyTN a nemůžu si stěžovat;)
- gingo
- Nováček

-
Ahoj,
tak u me funguje prenuti spominaneho klice v registrech na nulu dobre. Bohuzel se mi ale neotoci spravne touch flo klavesnice, nevite nejaky dalsi trik jak ji taky otocit?
Diky
gingo
tak u me funguje prenuti spominaneho klice v registrech na nulu dobre. Bohuzel se mi ale neotoci spravne touch flo klavesnice, nevite nejaky dalsi trik jak ji taky otocit?
Diky
gingo
- scotty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo, mně už to taky funguje, myslel jsem, že se to změní napevno.
A otočení obrazu naleznete aji v nabídce u sunnysoft interwrite v.10
A otočení obrazu naleznete aji v nabídce u sunnysoft interwrite v.10