Touch 3G, pár otázek

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
scotty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Touch 3G, pár otázek

Příspěvek od scotty »

Čau, od vánoc jsem majitelem Htc Touch 3g a zajimalo by mě, jak otočit obraz našířku.
2. Potřeboval bych nějakej lepší program na icq, doteďka jsem používal qip pda, ale mám v contact listu dost kontaktů a někdy když mi více lidí napíše a kliknu pro přečtení zprávy, tak se nestane nic a už nejde žádný "chat" otevřít.
Board:ASUS P5K-E/Wifi-APCPU:E6750@3.6GHZCooled by coolermaster gemin (max burn 50)GPU:Ati HD4870 1gb 820/4600 PSU:Enermax Liberty 500W DXX Storage Seagate 1tb 2plt + WD320GB Case Thermaltake Armor VH6000BWS. (5x 120mm 1x140mm)
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Touch 3G, pár otázek

Příspěvek od myom »

settings/system/screen neni?
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
scotty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scotty »

ne-e ve screen je pouze alignment, cleartype, Text size.

Ještějedna otázečka, doporučil by někdo prosím nějakou 2.8" fólii na display? :-)
Board:ASUS P5K-E/Wifi-APCPU:E6750@3.6GHZCooled by coolermaster gemin (max burn 50)GPU:Ati HD4870 1gb 820/4600 PSU:Enermax Liberty 500W DXX Storage Seagate 1tb 2plt + WD320GB Case Thermaltake Armor VH6000BWS. (5x 120mm 1x140mm)
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Pokud to tam opravdu není (což je dost divné, protože 3G nemá pohybový senzor), tak zajeď v registrech do HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation a v položce HideOrientationUI nastav 0 místo 1

Co se týče programu na ICQ, ještě můžeš zkusit program mChat, ostatní moc neznám
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
scotty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scotty »

Zkoušel jsem tu změnu registru přes totalcomander a nic, ani po restartu k ničemu nedošlo :(
Fakt to nechápu, vždyť na většině pda je pro tuto "funkci" hardwarové tlačítko, a že by to tady nešlo ani softwarově?
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

To je divné, co jsem koukal na XDA-developers fórum, tak přesně tato změna zpřístupnila uživatelům v nastavení možnost přepnout displej do landscape. Určitě jsi to udělal správně? :)
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
hEav0
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hEav0 »

"Slick", velice dobrý program na IM.... mam ho na TyTN a nemůžu si stěžovat;)
gingo
Nováček
Nováček

Příspěvek od gingo »

Ahoj,
tak u me funguje prenuti spominaneho klice v registrech na nulu dobre. Bohuzel se mi ale neotoci spravne touch flo klavesnice, nevite nejaky dalsi trik jak ji taky otocit?
Diky
gingo
scotty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scotty »

jo, mně už to taky funguje, myslel jsem, že se to změní napevno.
A otočení obrazu naleznete aji v nabídce u sunnysoft interwrite v.10
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“