Imageshack

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Imageshack

Příspěvek od NEONET »

Snazne vas prosim, polibte mi s timto hostingem obrazku _ a dejte si uz k*r*a vase obrazky jinam, kdo se ma proklikavat nez se dostane k plne velikosti jeste kdyz se to nacita pul dne a nekdy vubec...

// OndraSter - cenzura _
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Imageshack

Příspěvek od OndraSter »

To piš lidem, co to linkují, do týhle sekce moc lidí nechodí :( .

PS: příště míň sprostých slov (jedno sis zapomněl vycenzurovat).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

oh, diky za cenzuru, to slovo cenzurovane mnou jsem cenzurnul, ale to tebou jsem povazoval za nomralni co se tu pouziva, samo ze to je mireno tem co to linkujou
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

hodně nekonvenční thread, nicméně naprosto pravdivý. imageshack je dneska nejhorší imagehosting. doporučuju abload.de, to celkem funguje
ignorelist: kremrole a dezoláti
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak tak ... na imageshack mě s**e i to, že napoprvé se mi ten obrázek nikdy nenačte a musím dát F5. A přitom to býval tak dobrý imagehosting.
Goldnoob team proud member!
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

zombux: a dá se u abloadu nějak zakázat ten "megapopup" co vyjede z kraje?

Jinak já používám svůj imageupload, ale IC.cz v poslední době je dost pomalý, takže sry za rychlost :oops: .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

OndraSter píše:zombux: a dá se u abloadu nějak zakázat ten "megapopup" co vyjede z kraje?

Jinak já používám svůj imageupload, ale IC.cz v poslední době je dost pomalý, takže sry za rychlost :oops: .
dá, jednak tam existuje možnost přímého linku, a jednak zkoukni tuším předposlední stránku threadu Vaše fotky, no-X tam popisuje workaround i pro thumbnail (ano, je to nesportovní, ale efektivní :mrgreen: )
ignorelist: kremrole a dezoláti
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Odpovědět

Zpět na „Programování a web“