Imageshack
- NEONET
- Středně pokročilý

Imageshack
Snazne vas prosim, polibte mi s timto hostingem obrazku _ a dejte si uz k*r*a vase obrazky jinam, kdo se ma proklikavat nez se dostane k plne velikosti jeste kdyz se to nacita pul dne a nekdy vubec...
// OndraSter - cenzura _
// OndraSter - cenzura _
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Imageshack
To piš lidem, co to linkují, do týhle sekce moc lidí nechodí
.
PS: příště míň sprostých slov (jedno sis zapomněl vycenzurovat).
PS: příště míň sprostých slov (jedno sis zapomněl vycenzurovat).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- NEONET
- Středně pokročilý

oh, diky za cenzuru, to slovo cenzurovane mnou jsem cenzurnul, ale to tebou jsem povazoval za nomralni co se tu pouziva, samo ze to je mireno tem co to linkujou
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- zombux
- Odborník PCT

hodně nekonvenční thread, nicméně naprosto pravdivý. imageshack je dneska nejhorší imagehosting. doporučuju abload.de, to celkem funguje
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Thellwin
- Administrátor

Tak tak ... na imageshack mě s**e i to, že napoprvé se mi ten obrázek nikdy nenačte a musím dát F5. A přitom to býval tak dobrý imagehosting.
Goldnoob team proud member!
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zombux: a dá se u abloadu nějak zakázat ten "megapopup" co vyjede z kraje?
Jinak já používám svůj imageupload, ale IC.cz v poslední době je dost pomalý, takže sry za rychlost
.
Jinak já používám svůj imageupload, ale IC.cz v poslední době je dost pomalý, takže sry za rychlost
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- zombux
- Odborník PCT

dá, jednak tam existuje možnost přímého linku, a jednak zkoukni tuším předposlední stránku threadu Vaše fotky, no-X tam popisuje workaround i pro thumbnail (ano, je to nesportovní, ale efektivníOndraSter píše:zombux: a dá se u abloadu nějak zakázat ten "megapopup" co vyjede z kraje?
Jinak já používám svůj imageupload, ale IC.cz v poslední době je dost pomalý, takže sry za rychlost.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- bubanek
- Středně pokročilý