TV - karta

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
somo
Nováček
Nováček

TV - karta

Příspěvek od somo »

Dobrý den,
prosím o radu s kartou AVerMedia AVerTV hydrid + FM cardbus (model E506 kupovaná v roce 2006 - umí Mpeg2 dekodování) do PCMCIA slotu. Používám ji v noťasu, ale chtěl jsem ji mít vloženou i do stolního komplu. Našel jsem na internetu kartu
http://www.axago.cz/cz/produkty/pci--pc ... IP-50.html
a zajímalo by mě, jsetli bude tv kara fungovat (jestli není PCMCIA TV karta nějakého jiného typu, než podporuje výše zmíněná redukce do PCI)
Díky moc za pomoc.
Surgical
Začátečník
Začátečník

Re: TV - karta

Příspěvek od Surgical »

O TV kartě píšeš, že je ve formátu cardbus, tebou uvedený PCI adaptér je určen pro PCMIA, Cardbus atd.
Z toho plyne, že, že TV karta do něj padně jako p...l na hrnec.
Rádo se stalo.
somo
Nováček
Nováček

Příspěvek od somo »

je sice pravda, že to vypadá dle specifikace, že to bude fungovat, ale prodejce karty mi tvrdí, že to fungovat nebude, protože je to prý pro určeno pro vifiny a tv kartu to nezvládne ... tak nevím asi by to chtělo vyzkoušet, nebo jestli už to někdo zkusil
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Cardbus je sběrnice, nic víc. To máš jako tvrdit, že PCI slot zvládne WiFi kartu, ale TV-Tuner ne.
Implementace Cardbusu v notebooku je btw. prakticky shodná s řešením přes přídavnou kartu do PCI slotu (stejný chip).
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“