ATI Catalyst 9.1 (?)
Moderátoři: morke, Walker1134
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: ATI Catalyst 9.1 (?)
ví se aspoň náhradní termín? tak trochu na ně čekám jak na smilování 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- LtK.Tomas
- Červená karta

-
Hmm, taky by se mi ta informace šikla 
Stále čekám na reinstal PC
Stále čekám na reinstal PC
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
za chvili rovnou muzou vydat 9.2... 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Sheep-Master
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
asi to bude něco opravdu velkýho, už to tam vařej jakou dobu 
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
- BBS
- Začátečník

lidi už mě to začína štvat už se nemužu dočkat nových driveru fakt mě zajíma co tam stim dělají takhle dlouho nevidat catalisti to se už hodně dlouho nedělo.
CPU:Q6600@OC,Zalman CNPS9700,MB:ASUS P5E(x38),DDR2 800@OC,Corsair 2x2gb CL4.4.4.12,Corsair TX650w,HDD segate 250GB,500gb,dvd-RW,GTX560@OC
- beardie
- Středně pokročilý

maju na to este tyzden, casu dost 
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
nějak se jim asi nedaří dát tam ten zázrak mega boost ve který věří snd už jen souček a fiala ... proto to tak dlouho trvá 
- LtK.Tomas
- Červená karta

-
Tak kdy už vyjdou ?

- Krteq
- Středně pokročilý

-
Musí vyjít do konce týdne, jinak je u AMD/ATi můžou zrovna přeznačit na 9.2 
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Krtqu, ten datum, co jsi uvadel, byl oficialni? Jestli ano, tak si ATi pozdejsim vydanim ci nevydanim muze udelat celkem ostudu...
minimalne v povedomi uzivatelu... ja osobne na novy ovladace cekam pres mesic. 8.12 mi z neznameho duvodu nesly nainstalovat (nebyl jsem sam) a nakonec jsem kvuli tomu musel presedlat az na 8.9, protoze zadne jine uz pak nesly nahodit. timto by mne akorat tak vic naprdly a pri budoucim vyberu GK bych spise volil nvidii. 
- no-X
- Středně pokročilý

Číslo neznamená měsíc, ale pořadí v daném roce. Předpokládám, že řešili bug s AF v CW. Problém je, že WHQL certifikace MS trvá 2-3 týdny. Takže pokud na to přišli v první čtvrtině měsíce, tak se výsledek může dostavit tak koncem týdne. Pokud později, nedivil bych se, kdyby se s drahou certifikací nezaobírali a nepřešli rovnou na 6.2.
Nevím, jestli tomu tak bude, nebo ne, ale je to alespoň k věci a ne jako výlevy jedinců, kteří si myslí, že jako jediní píšou ty správné recenze, testují 36 hodin denně, přičemž ještě stíhají jezdit po celé republice, v počtu čárek na větu dohánějí Ládíka a PR manažerům lezou do ***, aby je pak za jejich zády mohli pomlouvat a tahat na ně věci z osobního života...
Nevím, jestli tomu tak bude, nebo ne, ale je to alespoň k věci a ne jako výlevy jedinců, kteří si myslí, že jako jediní píšou ty správné recenze, testují 36 hodin denně, přičemž ještě stíhají jezdit po celé republice, v počtu čárek na větu dohánějí Ládíka a PR manažerům lezou do ***, aby je pak za jejich zády mohli pomlouvat a tahat na ně věci z osobního života...
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Shit
- Odborník PCT

2 no-X: Nevím, jak je to u Catalystů, ale pokud si otevřeš SFX archív s ovladačem na Realtek_zvukovku, tak doba od poslední změny souborů driveru a MS certifikací je cca 3-7dnů. To samé platí i u FW driverů, kde to bývá 5-8dnů -> 2-3týdny na certifikaci Catalystů se mně zdají časově moc nadsazené.
Je možné i to, že něco jako Catalysty 9.1 už byly téměř oficiálně venku a měly i WHQL certifikát, ale byly z nějakých důvodů opětovně staženy.
Je možné i to, že něco jako Catalysty 9.1 už byly téměř oficiálně venku a měly i WHQL certifikát, ale byly z nějakých důvodů opětovně staženy.
- no-X
- Středně pokročilý

Na tenhle časový údaj jsem narazil několikrát. Nemám to jak ověřit. Mimochodem, nemohou být ty soubory, o kterých mluvíš, aktualizovány právě při WHQL certifikaci?
Ještě mě napadá, zda do toho nejsou započteny i interní testy, které se provádějí, než je ovladač postoupen microsoftu.
Každopádně mi nedává smysl, aby certifikace byla otázkou pár dní - pak by nebyl důvod, aby ATi vydávala hotfixy, když jejich obsah bývá do oficiálních driverů obvykle zahrnut až tak po 5-6 týdnech, někdy i později.
Ještě mě napadá, zda do toho nejsou započteny i interní testy, které se provádějí, než je ovladač postoupen microsoftu.
Každopádně mi nedává smysl, aby certifikace byla otázkou pár dní - pak by nebyl důvod, aby ATi vydávala hotfixy, když jejich obsah bývá do oficiálních driverů obvykle zahrnut až tak po 5-6 týdnech, někdy i později.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Shit
- Odborník PCT

To si nemyslím, ale to je pouze můj názor - viz. FW 181.22 beta a FW181.22 WHQL. Čas změny souborů jsou cca 2hodiny (beta verze/WHQL verze), WHQL bylo uděláno 5.den.no-X píše:Mimochodem, nemohou být ty soubory, o kterých mluvíš, aktualizovány právě při WHQL certifikaci?
Tomu bych věřil. Možná to AMD/ATi interně testuje déle, než nV.no-X píše:Ještě mě napadá, zda do toho nejsou započteny i interní testy, které se provádějí, než je ovladač postoupen microsoftu.
Viz. bod 2) - ale to je pouze moje osobní vysvětlení.no-X píše:Každopádně mi nedává smysl, aby certifikace byla otázkou pár dní - pak by nebyl důvod, aby ATi vydávala hotfixy, když jejich obsah bývá do oficiálních driverů obvykle zahrnut až tak po 5-6 týdnech, někdy i později.
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
no-X píše:Ještě mě napadá, zda do toho nejsou započteny i interní testy, které se provádějí, než je ovladač postoupen microsoftu.
nevím, ale vzhledem k tomu že moji známí testovali pro ATI a jejich reakce co vím (jeden velkej bordel) (ani interně)..., každopádně se na ty ovladače těším i když za cenu 1300 hodin práce a přemeření výsledku (2 karty)Shit píše:Tomu bych věřil. Možná to AMD/ATi interně testuje déle, než nV.
- Krteq
- Středně pokročilý

-