Jaké baterky do bezdrátové myši?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
lukasfait
Začátečník
Začátečník

Jaké baterky do bezdrátové myši?

Příspěvek od lukasfait »

Zdravím.
Mám možná trochu lamerskej dotaz (doteď jsem měl pouze drátovou klávesnici i myš) ale chtěl bych se zeptat jaké baterky používáte do bezdrátových myší. Mám totiž od Vánoc novou sadu bezdrátové klávesnice a myši a zatímco v klávesnici jsou pořád baterky, co byly v balení, do myši už jsem je jednou měnil za aklkalický Panasonic Evoia (89,-) a oni, stejně jako ty předchozí vydrželi cca 14 dní, což je samozřejmě příšerně málo. Přitom set mám od Logitechu, takže žádnej noname. Tak mě zajímá, jestli třeba používáte nabíjecí baterky nebo jak. Všiml jsem si ještě jedné zvláštnosti. Když totiž vypnu PC a myš otočím bříškem nahoru (abych sledoval co dělá optika), tak pochvilce začne blikat! Nvm, jestli je do normální ale jestliže i po vypnutí PC tohleto myš dělá, nedivím se pak, že se baterky vybijou tak rychle. Tak mě zajímá, jestli je blikání normální a chce to kvalitní nabíjecí baterky nebo to není normální a to by potom třeba stačili obyč. alkalický a krysa by šla na reklamaci. Díky moc za rady.
Ps1: Na PC se cca tak z 50-ti % pracuje ve win, 40-ti % hraje a zbytek je třeba koukání na DVD tzn. aktivity, kde se myš nepoužívá (to jen pro představu, co na pc dělám :wink: ).
Ps2: Set je Logitech Cordless Desktop EX 110.
Díky.
CPU: Intel Core i5-6500 Skylake @ 3,2 GHz, MB: MSI Z170A Gaming PRO Carbon, s1151, VGA: MSI GTX 970 Gaming 4G (4GB GDDR5), RAM: HyperX Fury DDR4, 16GB @ 2400 MHz,M2: Samsung 970 EVO NVMe M.2 - 250GB, SSD: Crucial M4 (128 GB), HDD: WD Black - 500GB, PSU: Enermax PRO82+ 525W, CASE: Phanteks Eclipse P400s, MOUSE:SteelSeries Rival 300, MOUSEPAD:Asus Cerberus MousePad
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: Jaké baterky do bezdrátové myši?

Příspěvek od Ryck »

To, ze blikaji nebude problem setu, ale biosu, jestli to problem je :D...
Doporucuju pouzivat silne baterky, ty LongLive, protoze nabijeci bys musel porad vytahovat , nabijet a nandavat. ;D
Baterky nejakou dobu vydrzet musi, ale idealni je, aby byl k setu nabijeci dok... Pokud vsak dok nemas, tak aspon mesic. Nevim vsak, jak zere tento konkretni set.

//pak napiste vysledek
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
lukasfait
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lukasfait »

Díky za radu ale nějakou dobu jsem teď na PCT fóru nebyl a nekontroloval odpovědi. No dokovací stanice k tomu nebyla. V oficiálním katalogu Logitech je napsáno, že tenhle set je nejsnazší přechod na bezdrát jakože ve smyslu za málo peněz málo muziky :) ale hlavně že bezdrát. Takže od toho nemůžu čekat zázraky. No tak jsem to vyřešil zatím GP nabíječkou (nějaká travel verze - nabíjí od 2 do 5-ti hodin!) a GP baterkama AA 2300 mAh. Jo pořád to vyndavat nabíjet a zandavat naštve ale naštěstí k tý nabíječce byly 4 ty AA takže vždycky když mi Logitech soft zahlásí slabou baterku tak si dopředu začnu nabíjet ten druhej pár. Jinak už mám taky zálusk na nějaký baterky, který prej když se nabijou a nepoužívaj tak za rok ztratí samovybíjením jen cca 20% kapacity. Hustý! Ale i tak dík. :wink:
CPU: Intel Core i5-6500 Skylake @ 3,2 GHz, MB: MSI Z170A Gaming PRO Carbon, s1151, VGA: MSI GTX 970 Gaming 4G (4GB GDDR5), RAM: HyperX Fury DDR4, 16GB @ 2400 MHz,M2: Samsung 970 EVO NVMe M.2 - 250GB, SSD: Crucial M4 (128 GB), HDD: WD Black - 500GB, PSU: Enermax PRO82+ 525W, CASE: Phanteks Eclipse P400s, MOUSE:SteelSeries Rival 300, MOUSEPAD:Asus Cerberus MousePad
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3Dmonk »

Všechno se mi číst nechtělo ale podle Názvu ti řeknu Kup Lithiový baterky kámoš je srčil do MP3 a hráli mu snad měsíc! pozor jsou celkem drahý ale zkusit to můžeš!
111 příspěvek 6.ledna 2008 19:48 ;-)
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Mám noname krysu, a ty původní baterky v ní vydržely hodně dlouho, pak jsem tam dával obyč a ty vydržely chvilu, ale taky blikala, a chvíli po blikání se vypla.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“