Mám možná trochu lamerskej dotaz (doteď jsem měl pouze drátovou klávesnici i myš) ale chtěl bych se zeptat jaké baterky používáte do bezdrátových myší. Mám totiž od Vánoc novou sadu bezdrátové klávesnice a myši a zatímco v klávesnici jsou pořád baterky, co byly v balení, do myši už jsem je jednou měnil za aklkalický Panasonic Evoia (89,-) a oni, stejně jako ty předchozí vydrželi cca 14 dní, což je samozřejmě příšerně málo. Přitom set mám od Logitechu, takže žádnej noname. Tak mě zajímá, jestli třeba používáte nabíjecí baterky nebo jak. Všiml jsem si ještě jedné zvláštnosti. Když totiž vypnu PC a myš otočím bříškem nahoru (abych sledoval co dělá optika), tak pochvilce začne blikat! Nvm, jestli je do normální ale jestliže i po vypnutí PC tohleto myš dělá, nedivím se pak, že se baterky vybijou tak rychle. Tak mě zajímá, jestli je blikání normální a chce to kvalitní nabíjecí baterky nebo to není normální a to by potom třeba stačili obyč. alkalický a krysa by šla na reklamaci. Díky moc za rady.
Ps1: Na PC se cca tak z 50-ti % pracuje ve win, 40-ti % hraje a zbytek je třeba koukání na DVD tzn. aktivity, kde se myš nepoužívá (to jen pro představu, co na pc dělám
Ps2: Set je Logitech Cordless Desktop EX 110.
Díky.