No enha shamanům změnili wf glyph na úplně zbytečných +5% proc, místo původního 40% ap boostu... A to je celkem velkej nerf, ať mi říká kdo chce, co chce 5% nikdo nepozná a z vlastní zkušenosti můžu říct, že to vidět nejde a jediný co se změnilo je to, že to dává menší dmg... Takže sux. Taky by něco měli dělat s tou manou, protože ty chary jsou strašně nevyvážené... S ele shamanem můžu 2 min mlátit do panáka na cd a prostě nedostanu se pod 90%, tím pádem pod 100%, protože si hodim thunderstorm a mám zase full... A než dojdu zase na 90%, tak mám zase thunderstorm ready... Zato enha shaman tam má solidní deficit na rage. Mám spočítaný, že je tam vždy tak 5-15sec deficit, takže po pár minutách už jsem oom a na rage mám cd 30sec a to jsem to testoval na panákovi. Na při normálním fightu ta mana mizí rychleji...Rajče píše:Enha shaman - patch v klidu - nic zásaadního...
Elem - slušnej boost díky předělání elemental mastery - údajně už je teď elemental silnější DPS...ALE to slovo údajně zdůrazňuju
Ele shaman má fakt o dost větší dps teď ... Mám tam sice jenom hc/badge/repka eq, ale fakt to šlo poznat...
2 butch: ten poměr je hrůza... Když jsem s wowem začínal, tak jsem šel schválně k hordě, páč jich bylo méně a teď jde fakt vidět, že nás je strašně moc a je to na škodu... Alíka potkat je vzácnost a úplně zmizelo world pvp, páč alíci prostě nemají v přesile šanci. Nehledě na to, že u hordy teď pozoruju kvanta rozmazlených smradů. Doufám, že otevřou free migrace pro hordu ven a že lidi odejdou. Protože tohle je o ničem... Jediný problém je v tom, že ty děti neumí anglicky, takže je pryč z dt nic nedostane